پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ مرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۵۷

بسته محتوای فرهنگی به صاحبان اندیشه‌های آسمانی اهدا می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل مؤسسه خدمات مشاوره‌ای جوانان و پژوهشهای اجتماعی آستان قدس گفت: بسته محتوایی فرهنگی، شامل کتب آموزشی و فرهنگی در راستای تکمیل آموزشهای ارائه شده در اختیار شرکت‌کنندگان در همایش اندیشه‌های آسمانی قرار می‌گیرد.

جواد محمدزاده مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: سه عنوان کتاب «‌رسالت ناتمام»، «‌ دانستنیهای اردو » و « اراده کن می‌توانی » هر کدام در تیراژ شش هزار نسخه، توسط این مؤسسه و دبیرخانه ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور منتشر و در قالب بسته‌های فرهنگی در اختیار شرکت‌کنندگان در همایش قرار می‌گیرد.

محمدزاده مقدم خاطر نشان کرد: کتاب « به یادم باش » نیز ویژه آشنایی جوانان با سنت و سیره حضرت رضا (ع) در قالب مسابقه کتاب‌خوانی توسط مؤسسه و به صورت رایگان در اختیار شرکت‌کنندگان در اردوی اندیشه‌های آسمانی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: این کتاب در تیراژ 12 هزار نسخه چاپ شده است که جوانان در مجموعه اردوهای آموزشی اندیشه‌های آسمانی پس از مطالعه‌ این کتاب و شرکت در مسابقه‌ی « به یادم باش » می‌توانند جزء هشت نفر برگزیده این مسابقه باشند.

محمدزاده مقدم بیان داشت: ویژه‌نامه‌ای نیز توسط مؤسسه به سفارش دبیرخانه ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور با عنوان « پلکان » در تیراژ 10 هزار نسخه آماده شده است که ویژه شرکت‌کنندگان در همایش اندیشه‌های آسمانی می‌باشد.

وی بالا بردن اثربخشی فعالیت‌های فرهنگی در مساجد را هدف کلی اهدای بسته‌های فرهنگی دانست و اظهار داشت: آسیب‌شناسی فعالیت‌های فرهنگی مساجد، افزایش اثربخشی اردوها و تقویت اعتماد به نفس در فعالان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از دیگر اهداف این طرح است.

همایش اندیشه‌های آسمانی با هدف تعامل با تشکلها و کانونهای فرهنگی و توانمندسازی نیروهای مؤثر تشکلی، 12 هزار فعال فرهنگی را از چهار هزار کانون فرهنگی هنری مساجد سطح کشور تحت پوشش برنامه‌های آموزشی خود قرار داده است.

این طرح آموزشی شامل 13 کارگاه تخصصی در عرصه‌های مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی، آموزش و پژوهش، روابط عمومی، تبلیغات و خبرنگاری است که با مشارکت مؤسسه در محل مراکز تربیت معلم شهید بهشتی و شهید هاشمی‌نژاد برگزار می‌شود.

کد خبر 722916

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha