پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ مرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۳۷

عضو شورای شهر شیراز:

شیراز توان ایجاد اشتغال برای بیکاران کارخانه سیمان را نخواهد داشت

شیراز - خبرگزاری مهر: مهدی خانی با اشاره به شایعاتی مبنی بر انتقال کارخانه سیمان فارس به منطقه بهبهان هشدار داد: در صورت تحقق این امر باید دانست که شیراز توانایی پاسخگویی و تامین نیاز بیکاران ناشی از انتقال کارخانه مذکور به استان دیگر را نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، خانی در جلسه علنی شورای شهر شیراز در نطق پیس از دستور خود افزود: در حال حاضر کارخانه سیمان فارس زیرگروه سازمان تامین اجتماعی بوده و این سازمان یکی از سهام داران کارخانه محسوب می شود.

وی عنوان کرد: کارخانه سیمان فارس دو خط تولید دارد و امروزه که در حال حاضر عمر مفید خود راطی کرده اند و اگر قرار باشد روند تولید این دو خط با همین اوصاف ادامه داشته باشد تا چند سال آینده دیگر دوام نخواهند آورد.

این عضو شورای شهر شیراز تصریح کرد: برای نوسازی و بازسازی این کارخانه زمینی در جاده خرامه فارس در نظر گرفته شد و حتی پیش بینی اختصاص اعتباری معادل 10میلیارد تومان برای خرید کالا و 30میلیون یورو از اعتبارات ارزی صورت گرفته اما سازمان تامین اجتماعی با طرح این نکته که کارخانه سیمان مقرون به صرفه نیست قصد دارد که این کارخانه را بهبهبان انتقال دهد.

خانی خاطرنشان کرد: مسئولان تامین اجتماعی در شرایطی نسبت به عدم مقرون به صرفه بودن این کارخانه تاکید دارند که طی این مدت سه کارخانه سیمان جدید در اصفهان در حال طی مراحل عملیات اجرایی بوده و چندین کارحانه سیمان دیگر نیز در مناطقی نظیر بوشهر، خوزستان و... در حال احداث و بهره برداری است.

وی متذکر شد: اگر کارخانه سیمان فارس به استان دیگری منتقل شود شیراز چگونه می تواند معضلات و تبعات ناشی از بیکاری کارگران این کارخانه را متحمل شده و برای کارگران بیکار شده اشتغالزایی کند.

این عضو شورای شهر شیراز تاکید کرد: اگر نمایندگان مردم در مجلس امروز از حقوق مردم در رابطه با کارخانه سیمان دفاع نکنند فردا باید شاهد چنین وقایعی در سطح دیگر کارخانه های استان از جمله زیمنس، مخابرات راه دور ایران، آزمایش، لاستیک دنا و... باشیم.

کد خبر 722944

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha