پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ مرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۰۱

بخشدار شهمیرزاد به زودی معرفی می شود

سمنان - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان گفت: بخشدار شهمیرزاد با ارتقا مهدی شهر به شهرستان انتخاب و معرفی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد عجم پیش از ظهر امروز در نشست با خبرنگاران در سمنان گفت: با آغاز به کار فرمانداری مهدی شهر، شهر شهمیرزاد به بخش ارتقاء پیدا کرده است که به دنبال معرفی بخشدار هستیم.

وی افزود: با کمک مردم و مسئولان و انتخاب ساختمان بخشداری، بخشدار معرفی می شود.

وی در خصوص ارتقاء بخش مهدی شهر به شهرستان گفت: در این ارتقاء شخص رئیس جمهور نقش داشتند و در رابطه با ارتقاء بخش میامی شهرستان شاهرود به شهرستان نیز پرونده این بخش به کمیسیون سیاسی دفاعی هیئت دولت ارسال شده است.

رئیس شورای اطلاع رسانی استان سمنان همچنین از ارتقاء دهستان درجزین به شهر خبر داد و گفت: اقدامات اجرایی شدن این مصوبه در حال انجام است.

عجم با تاکید بر حفظ وحدت در جامعه گفت: رسانه های استان نیز باید خود بر حفظ وحدت تاکید کنند و از طرح مسائلی که مانع وحدت می شوند پرهیز کنند.

کد خبر 722993

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha