به گزارش خبرنگار مهر در مشهد حجت الاسلام سید حسن شریعتی بعد از ظهر امروز در جمع مسئولان قضایی در مشهد افزود: وضعیت امنیت شرق کشور به ویژه استان خراسان رضوی به لطف خدا و با تلاش همکاران در مجموعه قضایی و شورای تامین استان و شهرستان های استان د وضعیت مطلوب قرار دارد و تهدیدهای امنیتی در نطفه خفه می شوند.
رئیس شورای قضایی ویژه شرق کشور با اشاره به برخ توطئه های دشمنان نظام اسلام اظهار داشت: توطئه و دشمنی دشمنان برای ما تازگی ندارد و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره آماج دشمنیهای ناجوانمردانه کشورهایی بوده است که خود را سردمدار صلح و امنیت جهانی می دانند اما این تهدیدها و دشمنیها به لطف خدا و با هوشیاری مردم عزیز و انقلابی و مسئولان نظام همواره با شکست مواجه شده است.
شریعتی با اشاره به تحرکات اخیر ضد انقلاب تصریح کرد: هوشیاری مردم همیشه در صحنه و مسئولان موجب شد که دشمنان علی رغم تبلیغات فزاینده به وسیله شبکه های ضد انقلاب نیز نتوانند شکستهای پیاپی خود را در رویارویی با نظام اسلامی و ایجاد اخلال در نظم عمومی شهرها جبران کنند و شکست دیگر در پرونده سیاه خود به ثبت رسانند.
در ادامه معاون اداری دادگستری خراسان رضوی از پیشرفت پروژه های عمرانی این دادگستری خبر داد.
علیرضا نمازی اظهار داشت: با توجه به سیاستهای عمرانی قوه قضاییه طی سالهای اخیر این معاونت با توجه به امکانات موجود تلاش گسترده ای در زمینه تکمیل پروژه های عمرانی در دست اجرا انجام داده است.
وی با اشاره به احداث 45 واحد سازمانی در واحدهای قضایی محروم استان گفت: یکی از مهمترین پروژه های عمرانی دادگستری استان در سالهای اخیر احداث اولین ساختمان اداره شوراهای حل اختلاف در سطح کشور بود که با دست توانمند معاونت محترم اداری مالی قوه قضائیه حضرت حجت الاسلام علیزاده افتتاح شد.
نمازی ویژگی احداث این ساختمان را بهره برداری ظرف مدت غیر قابل انتظار و به صورت امانی و با کیفیت عالی ذکر کرد و گفت: در بخش انجام هزینه ها نسبت به قراردادهای پیمانی 30 درصد برای دستگاه قضایی استان هزینه کمتری در برداشته است.
وی همچنین با اشاره به احداث سالن ورزشی عدالت در شهر مشهد اظهار داشت: سالن ورزشی عدالت با رویکرد ایجاد امکانات رفاهی و تفریحی بیشتر برای همکاران محترم اداری و قضایی و خانواده های آنها احداث شده و تاکنون بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و انشاالله در هفته دولت در سال جاری به مرحله بهره برداری خواهد رسید.
نظر شما