منصور مقاره عابد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: معاونت سلامت اصلاح و تربیت سازمان زندانها و اداره کل فرهنگی و تربیتی در راستای رسالت اصلاحی و تربیتی و با انگیزه فراگیر نمودن زمینه های توسعه آموزش در زندان ها ، سعی کرده تا بستر لازم جهت ادامه تحصیل و بهره مندی مددجویان از فرصت مجدد بادگیری را در تمامی سطوح و پایه های تحصیلی فراهم نماید.
وی تصریح کرد: به همین منظور از طریق برقراری ارتباط و تداوم مذاکرات و پیگیری های مستمر و هدفمند با سازمان ها و دستگاههای علمی، فرهنگی و آموزشی کشور و همچنین عقد توافق نامه های همکاری با آنها از جمله سازمان نهضت سواد آموزی ، وزارت آموزش و پرورش ،موسسه آموزش از راه دور، سازمان فنی و حرفه ای ، دانشگاه پیام نور، و دانشگاه علمی و کاربردی اقدامات بسیاری به عمل آمده و تلاش جدی و موثری در زمینه ارتقای سطح علمی و فرهنگی ، بازسازی شخصیت و اصلاح و تربیت زندانیان در جهت بازگشت به زندگی سالم اجتماعی آنان انجام داده است.
مدیر کل فرهنگی و تربیتی سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور، کسب مجوز برگزاری آزمون متفرقه در درون زندانها ، کسب مجوز تشکیل حوزه امتحانی در زندان ، کسب مجوز ایجاد شاخه کار و دانش تحصیلی در زندان ها و تنظیم توافقنامه با موسسه اموزش از راه دور و وزارت آموزش و پرورش را از جمله اقامات انجام شده در راستای ارتقای سطح علمی و فرهنگی زندانیان عنوان کرد.
نظر شما