به گزارش خبرنگار مهر، دکتر فرهاد رهبر امروز در حاشیه مراسم اقتتاحیه شعبه بانک ملت در پارک فناوری دانشگاه تهران در جمع خبرنگاران مهمترین مشکلات اساتید و دانشجویان را تامین منابع مالی برای اجرای پروژه های تحقیقاتی دانست و گفت: در گذشته برای تامین این منابع از بودجه دانشگاهی استفاده می شود اما این بودجه محدود است و جوابگوی تمام تقاضاها نیست.
وی افزود: برای حمایت بیشتر از پژوهشگران و حل این مشکل مذاکراتی با مسولان بانک ملت صورت گرفت که با استقبال مسئولان این بانک در کمتر از یک ماه شعبه ای از این بانک در پارک فناوری دانشگاه تهران تاسیس شد.
فرهاد رهبر تامین منابع مالی و کمک به دانشجویان و اساتید برای انجام فعالیتهای پژوهشی را از اهداف مهم احداث این شعبه دانست و گفت: طرحهای محققانی که دارای سوابق علمی درخشانی باشند و در زمینه مورد نظر دارای سوابقی باشند پس از داوری به این بانک برای دریافت اعتبارات معرفی می شوند.
رئیس دانشگاه تهران تعیین سقف 50 تا 100 میلیون تومانی برای طرحهای تحقیقاتی که به مرحله تجاری سازی نرسیده اند را کافی دانست و ادامه داد: این حمایتها تا مرحله تجاری سازی را شامل می شوند و برای تجاری سازی و صنعتی کردن پروژه ها نیاز به حمایتهای بیشتری است که با معرفی آنها به بانک حمایتهای لازم صورت می گیرد.
دکتر علی دیواندری مدیر عامل بانک ملت نیز در جمع خبرنگاران، سقف این حمایت ها را برای شرکتهای کوچک 50 میلیون تومان و برای شرکتهای بزرگ 100 میلیون تومان ذکر کرد و گفت: این بانک در ارائه خدمات اعتباری محدودیتی را قائل نمی شود.
وی به صنعتی کردن پروژه های تحقیقاتی اشاره کرد و ادامه داد: طرحهایی که دارای بازار باشند می توانند با ارائه طرح تجاری خارج از این تفاهم نامه نیز از تسهیلات بانک بهره مند شوند.
نظر شما