حسینعلی عروجی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: طی سه سال گذشته 460 نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) از طریق وام بلاعوض از سوی این نهاد و کمک خیرین خانه دار شدند.
وی افزود: طی این مدت در مجموع 38 میلیارد و 700 میلیون ریال برای پنج هزار خانوار در قالب وام ودیعه مسکن امانی ارائه شده است و برای پنج هزار و 499 خانواده نیز مبلغی برابر شش میلیارد و 500 میلیون ریال به عنوان بخشی از اجاره مسکن ارائه شده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: همچنین طی این مدت به منظور آزادسازی زندانیان نیازمند غیربزهکار تحت پوشش هشت میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه شده است که از این طریق 222 نفر تاکنون آزاد شده اند که 70 درصد از این میزان در قالب وام بدون کارمزد و دراز مدت و 30 درصد از آن از طریق خیرین تامین شده است.
نظر شما