پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ مرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۰۹

برگزاری هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در سراسر کشور

برگزاری هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در سراسر کشور

هفته جهانی تغذیه با شیر مادر امسال ، با شعار " با حمایت از مادران شیرده همه برنده اند " از روز گذشته در سراسر کشور آغاز شده و تا 16 مرداد ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، بر اساس قانون ترویج تغذیه با شیر مادر و حمایت از مادران در دوران شیردهی که در سال 1374 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است ، مادران در دوران شیردهی از امکان مرخصی زایمان ، مرخصی ساعتی ، امنیت شغلی و دسترسی به مهد کودک برخوردار می شوند.

همچنین بر اساس این قانون ، تبلیغات شیر مصنوعی ( شیر خشک ) و غذاهای کمکی ، شیشه شیر و گول زنک ( پستانک ) ممنوع است و توزیع شیر خشک می بایست بر اساس ضوابط و معیارهای تعیین شده از طریق سیستم بهداشتی و داروخانه ها صورت گیرد.

همچنین اتحادیه جهانی تغذیه شیرخواران ( WABA) با تکیه بر شعار امسال هفته جهانی تغذیه با شیر مادر ، از عموم کشورها و مردم جهان برای ارتقای حمایت از مادرانی که جهت تحقق استانداردهای طلایی تغذیه شیرخواران یعنی "تغذیه انحصاری با شیر مادر برای 6 ماه اول و تداوم آن همراه با غذاهای کمکی مناسب تا دو سال و بیشتر " تلاش می کنند،  دعوت عمومی به عمل آورده است.

بر اساس این گزارش ، در کشور ما نیز روز سه شنبه 15 مرداد ماه مراسمی به مناسبت گرامیداشت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر با حضور دکتر لنکرانی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از مسئولین بخش بهداشت و درمان در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

کد خبر 724523

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha