به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، درحالیکه بحث و تبادل نظر ها درباره اعلام بیانیه دولت کاری لبنان ادادمه دارد، حسین الخلیل معاون سیاسی دبیرکل حزب الله لبنان روزگذشته بعد از دیدار جمعی از سران حزب الله با میشل عون رهبر جریان ملی آزاد لبنان گفت: بیانه دولت لبنان را در 4 کلمه خلاصه می کنم و آن اینکه " بیانیه دولت کاری لبنان بدون مقاومت نخواهد بود".
معاون سیاسی سید حسن نصرالله در ادامه گفت: ما نیز شکل مشخصی برای استراتژی دفاعی لبنان داریم و این موضوع را در نشست گفتگوی ملی بررسی خواهیم کرد.
وی درپاسخ به سوالی دیگر تاکید کرد: مقاومت طبق معمول در نهایت آمادگی قرار دارد و همیشه آمادگی کامل را برای دفاع از لبنان داشته و همچنان دارد.
الخلیل خاطر نشان کرد: این مقاومت برای دفاع از تجاوزات رژیم صهیونیستی و اطمینان از مقابله با این رژیم است که ممکن است در هر لحظه حمله کند. بالطبع ما نیز پذیرای جنگ نیستم و این طرز فکر درست نیست.
وی درباره سامانه موشکی که آمریکا به اسرائیل داده است، تصریح کرد : آمریکا همیشه مدعی است که به لبنان کمک می کند آیا واقعا کاخ سفید آماده است تا ارتش لبنان را به این سامانه مجهز کند.
الخلیل افزود : ما هیچ وقت حریم هوایی رژیم صهیونیستی را نقض نکردیم اما اسرائیل هر روز دست به این اقدام می زند . آیا آمریکا آماده است تا به ارتش لبنان هواپیماهای ضد موشکی و ضد تانک اسرائیل بدهد؟
نظر شما