پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ مرداد ۱۳۸۷، ۱۰:۴۶

عین اللهی به مهر خبر داد:

ابلاغ آئین نامه جدید ارتقاء هیئت علمی / انتشار فراخوان جذب هیئت علمی

ابلاغ آئین نامه جدید ارتقاء هیئت علمی / انتشار فراخوان جذب هیئت علمی

معاون آموزشی وزارت بهداشت از ابلاغ آئین نامه جدید ارتقاء هیئت علمی به دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و گفت: علاوه بر این آئین نامه نخستین فراخوان جامع و هماهنگ جذب هیئت علمی علوم پزشکی در شهریور ماه منتشر می شود.

دکتر بهرام عین اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تدوین آئین نامه ارتقاء اعضای هیئت علمی به دلیل دقت بیشتر و تعامل با شورای عالی انقلاب فرهنگی به طول انجامیده است اما به تازگی در مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت تهیه شده و در هفته جاری ابلاغ می شود.

وی یادآور شد: اعضای هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشکی تا اول دی ماه سال جاری فرصت دارند با آئین نامه قبلی ارتقاء پیدا کنند و از این تاریخ به بعد آئین نامه جدید برای ارتقاء اعمال می شود. البته در این فاصله زمانی اگر فردی بخواهد با آئین نامه جدید ارتقاء پیدا کند، مختار است.

معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: این آئین نامه جدید با آئین نامه که در گذشته تهیه شده بود متفاوت است. مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت با استفاده از نظرات دانشگاهها آئین نامه جدید را تدوین کرده است.

وی از کاهش زمان پاسخگویی به پرونده های مرتبط با ارتقاء اساتید از سوی هیئت های ممیزه دانشگاهها خبر داد و گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده درخواستهای ارتقاء اساتید نباید بیش از 3 ماه به طول بیانجامد و هیئت های ممیزه دانشگاهها باید به سرعت به پرونده ها پاسخ دهند. در حال حاضر نیز در هیئت ممیزه مرکزی نوبت های 3 ساله پرونده ها به 6 ماه کاهش یافته است.

عین اللهی از انتشار نخستین فراخوان سراسری جذب هیئت علمی و اساتید در کشور از سوی وزارت بهداشت به صورت هماهنگ در شهریورماه سال جاری خبر داد و گفت: فراخوان جذب اعضای هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشکی از این پس به صورت هماهنگ و در یک زمان ثابت منتشر می شود.

وی اضافه کرد: این فراخوان به منظور فراهم ساختن شرایط یکسان اطلاع رسانی برای همه افراد برای حضور در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی انتشار می یابد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: فراخوان دانشگاهها تا پیش از شهریورماه باید به کمیته مرکزی جذب در وزارت بهداشت ارسال شود و پس از تأیید نهایی این کمیته فراخوان ها در 20 شهریور ماه منتشر می شود.

وی تأکید کرد: این زمان با هماهنگی هیئت عالی جذب هیئت علمی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شده است. 

کد خبر 724912

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha