پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ مرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۵۶

بودجه اختصاص یافته جوابگوی فضای سبز کرمان نیست

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز استان کرمان گفت: بودجه اختصاص یافته به فضای سبز شهر کرمان جوابگوی نیازهای این شهر نیست.

علی بابایی در گفتگو با مهر اظهار داشت: کل بودجه شهرداری کرمان در سال جاری 60 میلیارد تومان است که باید در تمامی بخش ها مورد استفاده قرار گیرد و اعتبارات فضای سبز نسبت به این بودجه اندک شهرداری وضعیت مطلوبی دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به بودجه اقدامات مناسبی نیز در زمینه توسعه فضای سبز و پارکها انجام شده است اما به دلیل رعایت نکردن مردم در زمینه تمیز نگه داشتن معابر فضای سبز و حفظ این فضاها و امکانات تفریحی، بخشی از بودجه فضای سبز به جبران خسارات وارده اختصاص می یابد که جای تامل دارد.

بابایی با اشاره به اقدامات انجام شده در پارک جنگلی کرمان عنوان کرد: این پارک یکی از بزرگترین مجموعه های فضای سبز شهر کرمان است که مساحتی بالغ بر28 هکتار را شامل شده است و در برخی از روزهای تعطیل پذیرای چهار هزار نفر از شهروندان کرمانی است.

بابایی گفت: برای بهینه سازی این پارک سیستم آبیاری این مجموعه مجهز به سیستم آبیاری تحت فشار شده و ورودی این مجموعه نیز تعریض شده است در کنار این اقدامات برای رفاه حال مردم 10پایه روشنایی جدید نیز نصب شده است.

وی افزود: وسایل بازی این مجموعه همگی استاندارد است و نکات ایمنی نیز در آنها رعایت شده است و در مجموع در چند سال گذشته نیز هیچ گزارشی از وقوع حوادث در هنگام استفاده از این وسایل داده نشده است.

مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز استان کرمان گفت: در این پارک یک مرکز اقامتی به صورت کمپهای مسافرتی و آلاچیق های طرح پارچه ایجاد شده است و مسافران می توانند از این امکانات استفاده کنند.

کد خبر 725141

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha