پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ مرداد ۱۳۸۷، ۱۹:۴۷

در فاصله کمتر از 12 ساعت ؛

اسپانسر باشگاه پرسپولیس تغییر کرد / پیشنهاد قابل توجه حامی فصل قبل

اسپانسر باشگاه پرسپولیس تغییر کرد / پیشنهاد قابل توجه حامی فصل قبل

در حالی که مسئولان باشگاه پرسپولیس امروز خبر از نهایی شدن جذب یک شرکت لوازم خانگی به عنوان حامی مالی فصل بعد دادند، دقایقی پیش حامی مالی فصل پیش این تیم پیشنهاد قابل توجهی ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سخنگوی باشگاه پرسپولیس صبح امروز از نهایی شدن قرارداد این باشگاه با شرکت " ال جی" برای فصل آینده خبر داد اما به فاصله چند ساعت مدیرعامل این باشگاه خبر از پیشنهاد قابل توجه حامی فصل گذشته سرخپوشان داد.

داریوش مصطفوی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب گفت: هنوز در مورد انتخاب نهایی اسپانسر باشگاه پرسپولیس به توافق و جمع بندی کلی نرسیده ایم و در تلاش هستیم تا طی روزهای آینده یکی از این دو را به عنوان اسپانسر مالی باشگاه پرسپولیس انتخاب کنیم.

مصطفوی در مورد تغییر این اسپانسر گفت: در شرایطی که با شرکت ال جی به توافقات نهایی دست پیدا کرده بودیم اما عصر امروز تعاومی اعتباری شهر نیز پیشنهاد بالاتری مطرح کرد که باید مورد بررسی بیشتری قرار گیرد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطر نشان کرد: هدف ما جذب بهترین و بالاترین اسپانسر برای پرسپولیس است تا از این راه برخی از مشکلات مالی باشگاه را حل کنیم.

کد خبر 725315

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha