پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ مرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۰۵

امسال دو ناحیه صنعتی در ایلام احداث می شود

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شهرکهای صنعتی استان ایلام گفت: امسال دو ناحیه صنعتی در این استان احداث می شود.

گودرز کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: این دستگاه اجرایی با رایزنیهای بعمل آمده، موافقت دو ناحیه صنعتی از مسئولان مرتبط یا این موضوع را گرفته است.

وی ادامه داد: این دو ناحیه صنعتی در بخشهای بدره و هلیلان احداث می شود که در اشتغالزایی و شکوفایی این مناطق مؤثر خواهد بود.

این مسئول با اشاره به اینکه برای اجرایی شده احداث این دو ناحیه صنعتی در حال حاضر مقدمات اولیه در دستور کار قرار دارد خاطر نشان کرد: مهمترین هدف از احداث این ناحیه های صنعتی توسعه همه جانبه مناطق مختلف استان ایلام است.

کریمی بیان داشت: با توجه به استعدادهای موجود در مناطق مختلف استان ایلام، توسعه همه جانبه استان ایلام منوط به توسعه صنعتی است و شهرکها و ناحیه های صنعتی در این بین جایگاه ویژه ایی دارند.

این مسئول یادآور شد: هم اکنون هفت شهرک صنعتی با 450 واحد مختلف در  تمام نقاط استان ایلام فعال است. 

کد خبر 726181

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha