پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ مرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۳۳

همایش ملی مقاوم سازی ایران در یزد برگزار می شود

یزد - خبرگزاری مهر: همایش ملی مقاوم سازی ایران به کوشش دانشکده عمران دانشگاه یزد، شهریور سال جاری در یزد برگزار می شود.

دبیر این همایش در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: این همایش با هدف پرداختن به راهکارهای مقاوم سازی بناها و تأسیسات قدیم و جدید کشور، ایجاد زمینه بحث و تبادل نظر پیرامون مقاوم ‌سازی سازه‌ها، ایجاد زمینه بحث و تبادل نظر پیرامون مقاوم سازی شریانهای حیاتی، برقراری ارتباط متخصصین و دانشجویان با صاحب‌ نظران امر مقاوم‌ سازی و آشنایی با روشهای نوین مقاوم ‌سازی بناها و شریانهای حیاتی پنجم تا هفتم شهریور ماه سال جاری در دانشگاه یزد برگزار می شود.

محمد فروغی همچنین طرح مباحث جدید در زمینه تعمیر و نگهداری بناها و شریانهای حیاتی، ایجاد زمینه بحث و تبادل نظر پیرامون مقاوم ‌سازی بافتهای تاریخی و  ایجاد زمینه بحث و تبادل نظر پیرامون بهسازی ساختمانها و ابنیه فنی از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.

وی در خصوص برگزاری این همایش در یزد عنوان کرد: وجود 16 گسل لرزه زا در یزد موجب شده این استان در برابر زلزله با خطر نسبی بسیار بالایی روبرو باشد و برگزاری چنین همایشهایی در نهادینه کردن فرهنگ مقاوم سازی و بهسازی موثر است.

استادیار دانشکده عمران خاطرنشان کرد: هم اکنون بیش از 90 درصد ساختمانهای ایران مقاوم نیست و شهر یزد با داشتن بناهای تاریخی که ارزش فرهنگی بالایی دارند از نظر پایداری در برابر حوادث طبیعی مشکل دارد.

به گفته فروغی این همایش در محورهای مصالح مدرن و نقش آن در مقاوم سازی، مقاوم سازی و ایمنی بافتهای تاریخی در مقابل زلزله، مقاوم سازی سازه های اسکلتی - ساختمانهای مصالح بنایی - ساختمانهای روستایی، مقاوم سازی و شیوه های اجرایی، مقاوم سازی شریانهای حیاتی - ابنیه فنی، مقاوم سازی راه ها و ابنیه تاریخی، ارتقای کیفیت ساخت و سازهای جدید، ژئوتکنیک و مقاوم سازی، شناخت و تحلیل ریسک و بررسی راه های کاهش آن در شهرهای خطرخیز، معماری و مقاوم سازی، نقش اقتصاد در مقاوم سازی و تاثیرات اجتماعی مقاوم ساری ابنیه برگزار می شود.

تاکنون 300 مقاله در این زمینه ها به دبیرخانه جشنواره ارسال شده و 75 داور وظیفه بررسی کیفیت این مقاله ها را بر عهده  دارند.

کد خبر 726211

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha