پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ مرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۲۸

اختصاصی مهر /

مدیران کتابخانه‌های تهران گردهم می‌آیند

مدیران کتابخانه‌های تهران گردهم می‌آیند

مدیران بیش از 70 کتابخانه عمومی وابسته به سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به منظور تشکیل کارگروه هایی تخصصی برای ارائه طرح هایی جهت توسعه این کتابخانه ها به زودی گردهم می آیند.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیران 73 کتابخانه عمومی فعال وابسته به این سازمان، دومین نشست مشترک و تخصصی خود را در سال جاری و با هدف همگرایی در ارائه راهکارهایی برای حل معضلات مبتلا به این کتابخانه ها برگزار می کنند.

عنوان این نشست "دومین نشست تخصصی مدیران کتابخانه های عمومی وابسته به سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران" و موضوع آن "بررسی نحوه مشارکت مدیران کتابخانه ها در تصمیمات این سازمان در حوزه کتابخانه های عمومی شهر تهران" است.

چند تن از مسئولان معاونت فرهنگی سازمان در جلسه قبلی که اوایل امسال برگزار شد، به مدیران پیشنهاد داده بودند که برای رسیدن به اجماعی کاربردی با هدف حل معضلات و کاستی های کتابخانه های وابسته به سازمان و نیز ارتقا و استانداردسازی آنها، سه کارگروه تخصصی را با عنوان "پژوهش و تحقیقات"، "برنامه و بودجه" و "نظارت و اجرا" تشکیل دهند و از این طریق نظرهای خود را با مسئولان ستادی سازمان فرهنگی هنری شهرداری در میان بگذارند.

قرار است در نشست آتی تشکیل این سه کمیسیون مورد بررسی 73 مدیر کتابخانه های عمومی وابسته به سازمان قرار گیرد.

بر اساس اعلام قرار است پیشنهادات مدون مدیران مذکور در ستادی که در معاونت فرهنگی هنری شهرداری تهران تشکیل شده، مورد ارزیابی قرار گیرد و در صورت لزوم بودجه هایی نیز برای اجرایی کردن آنها اختصاص یابد.

این نشست اواخر هفته آینده و تا پیش از نیمه شعبان با حضور رئیس و معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار خواهد شد.

کد خبر 726292

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha