به گزارش خبرگزاری مهر، احمد نجابت که در پایان نشست هفتگی شورای مرکزی این جمعیت سخن می گفت در پاسخ به سوالی درباره وضعیت اصولگرایان و جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی اظهار داشت : در جمعیت ایثارگران، ما درباره مصداق هیچ گونه بحثی نداشتهایم و با فرد خاصی هم رایزنی نکردهایم، لیکن در صددیم در کمیتههای تخصصی نقاط قوت و ضعف دولت و مجلس اصولگرا را احصاء کنیم و با ارائه راهکارهایی درجهت افزایش کارآمدی این نهادها گام برداریم که اگر اینگونه شود اقبال و اعتماد مردم به جریان اصولگرا فزونی مییابد.
وی با اشاره به حجم بالای اخبار جبهه دوم خرداد درباره انتخابات آینده ریاست جمهوری گفت: جبهه دوم خرداد به دنبال فرافکنی است؛ چرا که همچنان در اذهان تاریخی مردم، ناکارآمدی این جبهه سیاسی حک شده است، علاوه بر آن مشکل تندروها همچنان گریبانگیر آنان است و اختلاف و چند دستگی موجب میشود تا آنها با جریانسازیهای کاذب، از پاسخگویی به سؤالات اصلی نخبگان شانه خالی کنند.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت : تمام طیفها و جریانهای سیاسی اصیل کشور در مقابل دشمنان نظام، انقلاب و رهبری، به ایستادگی، مقاومت و نداشتن انفعال، معتقد هستند.
وی افزود: تشدید فشارهای خارجی به ویژه تهدیدات آمریکا و صهیونیسم جهانی، ضرورت ایستادگی، مقاومت، تدبیر و برنامهریزی نهادهای مسؤول در کشور را دو چندان کرده است.
این فعال سیاسی اضافه کرد: میزان آمادگی و ایستادگی برابرخطر هجمه و تهدید نرم و یا سخت دشمن، از جمله ملاکها و موازین برای سنجش میزان وفاداری و پایبندی به خط و راه امام(ره) و رهبر معظم انقلاب است.
نجابت در ادامه با اشاره به اجلاس وزرای خارجه غیرمتعهدها گفت: مواضع وزرای خارجه غیرمتعهدها در اجلاس تهران و بیانیه پایانی این اجلاس حکایت از آن دارد که جریان مقتدر و پرتوان و مهمی در حال شکلگیری است که بر استقلال و همگرایی در مقابل نظام سلطه تأکید دارد.
وی اضافه کرد: کشورهای غیرمتعهد، مشترکات خود را به خوبی درک کردهاند و با توجه به ضرورت همگرایی در مقابل نظام سلطه سعی میکنند نقش مؤثری در عرصه بینالمللی ایفا کنند.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به سالگرد مشروطه گفت: تجربه مشروطیت، نهضت ملی شدن صنعت نفت، قیام 15 خرداد و ... موجب شد تا مردم به رهبری روحانیت، نظام کارآمد و استواری بنا نهند.
وی درپایان افزود: نهضت مشروطه با اهدافی چون مبارزه با استبداد و تأسیس عدالتخانه آغاز شد، لیکن به تدریج دشمنان خارجی به وسیله برخی روشنفکران بیمار، روحانیت را ازصحنه حذف و مجدداً زمینه ورود استبدادی خشنتر را فراهم کردند که حاکمیت رضاخان از تبعات این تحرکات بود.
نظر شما