پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ مرداد ۱۳۸۷، ۱۷:۲۹

در گفتگو با مهر عنوان شد:

نیاز به تشکیل انجمن بین المللی قرآن کریم در جهان اسلام احساس می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: قاری کشور یمن گفت: انجمن عربی قرآن کریم چندی است که فعالیت خود را آغاز کرده است اما نیاز به تشکیل انجمن جهانی قرآن کریم با عضویت تمامی کشورهای جهان به شدت احساس می شود.

مجاهد محمد علی المسوری قاری کشور یمن ظهر امروز در حاشیه بیست و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: باید تمام روزهای سال روز قرآن باشد و انجمن قرآنی متشکل از همه مسلمانان جهان در راستای گسترش فعالیت های قرآنی تلاش نمایند.

وی افزود: یکی از راهکارهای مقابله با جریان های فکری ضد اسلامی و انواع ادیان دروغین که در جهان شایع گشته است برگزاری همین مسابقات بین المللی است که باعث دعوت بین مسلمانان می شود.

وی در خصوص مسابقات ایران گفت: مسابقات ایران در زمره سه مسابقات برتر جهان است و خوبی مسابقات ایران این است که علاوه بر تأکید بر حفظ که در کشور عربستان و مصر متداول است درلحن، تجوید، مقالات قرآنی نیز مسابقاتی را برگزار می نماید.

این قاری یمنی که برای اولین بار در مسابقات ایران شرکت کرده است، اظهار امیدواری کرد که در سالهای بعد نیز به عنوان قاری بین المللی در مسابقات ایران شرکت نماید.


 

کد خبر 727014

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha