به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، استاندار اصفهان صبح امروز در کنفرانس مطبوعاتی در جمع خبرنگاران گفت: تا کنون بیش از 64 درصد از مصوبات سفر ریاست جمهوری در استان اصفهان محقق شده است.
وی افزود: در نشستی که مجمع نمایندگان استان با ریاست جمهوری داشتند، رئیس جمهور به دلیل بار مالی سنگین مصوبات و نیاز به بودجه خاص، دستور صریح برای رفع این مشکل را صادر کرده است و انتظار می رود روند عملیاتی شدن این مصوبات با سرعت انجام شود.
کمبود اعتبار علت کندی اجرای برخی پروژه هاست
بختیاری مهمترین پروژهای مصوب در سفر ریاست جمهوری را مربوط به وزاتخانه های جهاد کشاورزی؛ مسکن و نیرو دانست و اظهار داشت: تکمیل تونل سوم کوهرنگ مربوط به بخش آب است و اکنون در این عرصه از مجموع 23کیلومتر طول تونل حدود یکهزار و 800 متر آن باقی مانده است که در این خصوص آمادگی خود را برای حمایتهای لازم در اجرای این طرح اعلام کرده ایم.
وی یادآور شد: در صورت تخصیص اعتبارات مورد نیاز کندی اجرای برخی پروژه ها رفع شده و تحولی جدی در اجرای باقیمانده مصوبات ایجاد خواهد شد.
استاندار اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود رقم مورد نیاز برای اجرایی شدن مصوبات در بخش کشاورزی را 53 میلیارد تومان و بخش آبخیزداری، اصلاح شبکه آبیاری و شبکه های3 و4 معادل 75 میلیارد تومان عنوان کرد.
نشست نفت به زاینده رود 190 میلیارد ریال خسارت بر جای گذاشته است
بختیاری همچنین به نشت نفت لوله نفت خط خوزستان - اصفهان به زاینده رود در اوایل سال جاری در اصفهان اشاره کرد و یادآور شد: میزان خسارت ناشی از این نشت و آلوده شدن آب شرب مردم اصفهان 190میلیارد ریال بوده است.
بختیاری خاطر نشان کرد: این خسارت در کمسیون زیربنایی دولت مطرح و این رقم برای جبران به هیئت دولت اعلام شده است.
نظر شما