پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ مرداد ۱۳۸۷، ۸:۴۷

گزارش خبری مهر/

تعطیلات تابستانی سیاستمداران فرانسوی ؛ سوژه جدید رسانه ها

تعطیلات تابستانی سیاستمداران فرانسوی ؛ سوژه جدید رسانه ها

خبرگزاری مهر - گروه بین الملل : یک روزنامه فرانسوی در گزارشی تعطیلات سیاستمداران و مقامات بلندپایه این کشور را زیر ذره بین قرار داده و به این نتیجه رسیده که اکثر سیاستمدارن فرانسوی در سال جاری تعطیلات خود را در کشورشان می گذرانند.

یبه گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه فرانسوی "لو ژور دو دیمانش" در گزارشی جالب به سفرهای تعطیلات تابستانی مقامات سیاسی فرانسه پرداخته است.

نیکلا سارکوزی رئیس جمهوری فرانسه هفته گذشته به نمایندگان مجلس گفت : پس از یکسال کار سخت اکنون ما لیاقت تعطیلات را داریم.

در مدت 117 روز، 55 لایحه در مجلس فرانسه به تصویب رسید و نمایندگان فرانسوی اکنون در تعطیلات بسر می برند.

در تابستان امسال، سیاستمداران فرانسوی همچون دیگر مردم عادی فرانسه به اقصی نقاط کشور خود سفر می کنند. سارکوزی درباره کار و تعطیلات گفته است : در یکسال اخیر از بیش از 100 فرودگاه در خارج و داخل کشور عبور کرده ام و اکنون می خواهم که مدتی را در آرامش بگذرانم.

سارکوزی تعطیلات سال گذشته را در مزرعه شخصی خانواده بوش در آمریکا گذراند که جنجالهای رسانه ای گسترده ای به دنبال داشت اما امسال دیگر راه دور نمی رود. نیکلا و همسرش جدیدش تعطیلات خود را در املاک خانوادگی کارلا برونی در منطقه راماتول در جنوب فرانسه می گذرانند. پرواز هواپیماها در این منطقه ممنوع است.

جزیره کرس در دریای مدیترانه که به کشور فرانسه تعلق دارد نیز نظر برخی از مقامات و سیاستمداران فرانسوی را برای گذراندن تعطیلات جلب کرده است. برنار لاپورت وزیر ورزش فرانسه پیش از عزیمت به پکن برای حضور در بازیهای المپیک 2008 در پکن، سری به جزیره کرس زده است.

همچنین کریستین لاگارد قصد دارد تعطیلات خود را در منطقه مرو در حاشیه دریای مدیترانه بگذراند.

ژان فرانسوا کوپه رئیس حزب اتحاد جنبش مردمی در پارلمان نیز از تمایل خود برای پرداختن به ورزش ازجمله تنیس خبر داد.

ایگزاویه برتران وزیر کار دولت سارکوزی نیز به همراه خانواده و دوقلوهای 19 ماهه خود به جزیره روس خواهد رفت.

ازسوی دیگر، سگولن رویال که در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه رقیب اصلی سارکوزی به شمار می رفت، در بازگشت از مغرب قصد دارد به جنوب فرانسه برود و به همراه دوستان و فرزندانش به قایقرانی بپردازد. وی اکنون در حال نوشتن یک کتاب است.

میشل بارنیه وزیر کشاورزی نیز برای ماهیگیری به جزیره تفریحی یوو در غرب فرانسه رفته است.

والری پکرس وزیر تحقیقات و آموزش عالی فرانسه نیز از غروب آفتاب در شهر ساحلی لابول می گوید.

اما در همین حال می بینیم که برخی از مقامات فرانسوی ، مقصد تعطیلات خود را خارج از کشور انتخاب کرده اند.

فرانسوا فیون نخست وزیر فرانسه به همراه خانواده برای یک سفر دوهفته ای عازم ایتالیا شده است. راجر کاروشی وزیر مشاور نیز برای مدت شش روز به رم رفته است.

همچنین برتران دولانس شهردار پاریس به تونس و مارتین اوبری شهردار شهر مارتین به مغرب سفر کرده اند.

اروه مورن وزیر دفاع فرانسه هم برای گذراندن تعطیلات خود به کلمبیا می رود. وی قصد دارد در این تعطیلات دیداری غیررسمی با رئیس جمهوری این کشور داشته باشد.

اما جالب است که فرانسوا اولند رئیس حزب سوسیالیست فرانسه از مقصد خود برای تعطیلات سخنی به میان نیاورده و آن را از نظر همگی مخفی نگه داشته است.  

کد خبر 727604

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha