به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" رحيم عبادي در يك نشست خبري در جمع خبرنگاران گفت: هزينه دريافت كارت ملي جوانان 2 هزار تومان است كه شرايط واگذاري آن از طريق بانك كشاورزي كه مسئوليت توزيع اين كارت را بر عهده دارد طي روزهاي آتي اعلام خواهد شد.
وي گفت: كارت ملي جوان با هدف ارتقاي مسئوليت جوانان درنظر گرفته شده كه با استفاده از اين كارت از امكانات ويژه اي در جامعه برخوردار خواهند شد.
وي ادامه داد: برخورداري از تسهيلات ويژه ، تخفيف ، تقسيط از تسهيلات ديگر كارت ملي جوانان است.
وي با اشاره به اينكه مدت اعتبار اين كارت از طريق بانك كشاورزي اعلام مي شود ، گفت: كارت ملي جوانان با اعتباري حدود 50 ميليون تومان بين 200 هزار نفر توزيع خواهد شد.
عبادي در خصوص اشتغال جوانان و برنامه هاي سازمان ملي جوانان ، گفت: اشتغال جوانان در سه مرحله صورت خواهد گرفت و بر اساس آن در مرحله اول ، 60 هزار جوان جوياي كار با اعتبار 1 ميليارد و 800 ميليون تومان آموزش داده شده اند كه اين افراد با همكاري با دستگاهها در منطقه عسلويه به كار گرفته مي شوند.
رييس سازمان ملي جوانان گفت: در مرحله دوم اين طرح 100 هزارنفر با فراگيري آموزش هاي لازم وارد بازار كار مي شوند و در مرحله سوم نيز 150 هزار نفر در 6 ماهه دوم سال 83 آموزش هاي لازم براي اشتغال را خواهند ديد.
وي گفت: در سال گذشته با فعال كردن تشكل هاي دولتي 200 هزار فرصت شغلي پاره وقت براي جوانان جوياي كار فراهم شده است.
عبادي با اشاره به افتتاح شبكه ملي اطلاع رساني جوانان گفت: اين شبكه از 8 ارديبهشت ماه با هدف ارايه خدمات به جوانان فعاليت خود را آغاز مي كند.
وي ادامه داد: خدمت رساني به نيازهاي مشروع جوانان، ايجاد بستر مناسب براي ارايه انديشه و ايده هاي جوانان از جمله ويژگي هاي مهم شبكه اطلاع رساني جوان به شمارمي آيد.
عبادي گفت: بيش از 2 هزار NGO از طريق سازمان ملي اعتبار نامه دريافت كرده اند و مي توانند در اين شبكه وب سايت اختصاصي رايگان در اختيار داشته باشند.
وي همچنين اعتبار درنظر گرفته شده براي راه اندازي شبكه ملي اطلاع رساني جوانان را 450 ميليون تومان عنوان كرد.
عبادي در خصوص برنامه هاي اين سازمان در هفته جوان گفت: سازمان ملي جوانان گزارش را در خصوص وضعيت و مسائل جوانان ملي سال هاي 75 تا 81 تنظيم كرده است كه اين گزارش در هيات وزيران ارايه خواهد شد.
وي يادآور شد: در خواست كرده ايم تا كميته ملي در سطح كشور با مسئوليت سازمان ملي جوانان و با هدف بررسي شاخص هاي موثر در امر جوانان تشكيل شود.
نظر شما