حجت الاسلام حسین روحانی نژاد معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی صبح امروز در جلسه ستاد مرکزی اقامه نماز با اشاره به اینکه در طول تاریخ فریضه های الهی مظلوم واقع شده اند، اظهار داشت: بحت نماز هم از مسائلی است که در اسلام به آن تأکید فراوانی شده، به طوری که پذیرش همه اعمال منوط به پذیرش نماز است .
حجت الاسلام روحانی نژاد با بیان اینکه مصوبه تشکیل ستاد اقامه نماز سال گذشته ابلاغ شد تا زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شود، یادآور شد: ریاست این ستاد به عهده حجت الاسلام قرائتی است .
وی با بیان اینکه ستاد اقامه نماز در دو بخش فعالیت می کند، یادآور شد: در بخش داخلی بررسی نماز خانه ها، نحوه حضور پرسنل، محیط نمازخانه، ابزار و ملزومات نمازخانه ها و مسائل اینگونه برای سازمان و مؤسسات وابسته به آن انجام می گیرد. بخش عمومی آن نیز شامل فعالیتهای سازمان در جامعه است که خدمت رسانی به مردم را در بر می گیرد .
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه در بخش عمومی اعزام ائمه جماعات به مساجد، دانشگاهها، خوابگاهها، مدارس روستاها، کارخانجات، ادارات، مؤسسات و شرکتها مورد توجه قرار می گیرند، گفت: در همین راستا مبلغان در 17 مناسبت چون ماه رمضان، محرم، دهه آخر صفر، ایام ارتحال امام خمینی، ایام فاطمیه، دهه فجر و مناسبتهای دیگر اعزام می شوند.
وی با بیان اینکه این مبلغان بخشی از سخنرانی خود را به نماز اختصاص می دهند، تصریح کرد: در ماه رمضان گذشته 26 هزار مبلغ ساماندهی شدند که بخشی از آنها از حوزه علمیه قم بودند و بخشی دیگر آنها در استانها جا به جا شدند.
حجت الاسلام روحانی نژاد در ادامه گفت: هر یک از نهادها و مراکز مرتباط با سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه های مختلف چون ادبیات مقاومت، شعر، نمایشنامه نویسی، فیلمنامه نویسی و موضوعات دیگر باید بخشی را به فرهنگ نماز اختصاص دهند. خبرگزاریهای وابسته به سازمان نیز باید فرهنگ نماز را برجسته کنند.
ستاد اقامه نماز کل کشور مسائل مرتبط با نماز را بررسی می کند. سازمان تبلیغات اسلامی در نظر دارد ضمن بررسی موضوع و وضعت نماز در مجموعه های سازمان تبلیغات اسلامی، جمع بندی و گزارشهایی را در زمینه اقامه نماز از سوی نهادهای مرتبط دریافت کند.
نظر شما