پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ مرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۳۴

امام جمعه تبریز:

قشر جوان باید بیش از این مورد عنایت قرار بگیرد

تبریز - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز خواستار عنایت ویژه مسئولان به قشر جوان میهن اسلامی شد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، آیت الله محسن مجتهد شبستری شب گذشته در مراسم تجلیل از نخبگان جوان آذربایجان شرقی گفت : پیشوایان دینی همواره جوانان را مورد تفقد خویش قرار می دادند و امیدواریم این مهم در نظام جمهوری اسلامی هم بیش از پیش مورد عنایت قرار بگیرد.

وی جوانان را امیدهای آینده کشور و آینده سازان میهن اسلامی خواند و گفت: با اینکه دوران جوانی برهه ای از عمر انسان مسوب می شود اما طبق متون دینی این برهه در مقابل کل دوران عمر انسان قرار گرفته است.

 آیت الله شبستری دوران جوانی را دوران طلایی عمر انسان دانست و گفت: این دوران فرصت مغتنمی برای تحصیل علم و تحصیل فضائل و کمالات است زیرا با افزایش سن دیگر این قدرت انتخاب و قدرت تحصیل علم و کمالات از بین می رود.

امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ، تبلور اسلام ناب و واقعی است گفت: باید به نسل جوان بیش از پیش احترام قائل شد و به فکر رفع نیازهای جوانان بود.

وی سرمشق گرفتن از اسوه ها و الگوهای اسلام را از ضرورت های نسل جوان دانست و خطاب به جوانان افزود: اهل بیت عصمت و طهارت (‌ع) می تواند بهترین الگو برای شما باشد به طوری که پسران بهتر است از حضرت علی اکبر (‌ع) و دختران ازحضرت زینب (س) الگو بگیرند.

کد خبر 728136

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha