دکتر محمد نصر اصفهانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب از جدیدترین دستاوردهای علمی و فناوری دانشمندان و متخصصان کشور تأکید کرد : بازدید ایشان از جدیدترین دستاوردهای علمی و فناوری کشور حاکی از نگاه و اهمیت قائل شدن ایشان برای مسائل علمی و دستاوردهای پژوهشی کشور بود.
رئیس پایگاه تحقیقاتی رویان با اشاره به مشکلات بخش پژوهش در کشور افزود : برای انجام کارهای پژوهشی در کشور باید به مسائل مهمی چون فضای مناسب برای تحقیق و تأمین بودجه برای تهیه و تأمین امکانات و تجهیزات اولیه توجه کرد تا در پرتوی آن بتوان تحقیقات کاربردی و مقرون به صرفه انجام شود.
نصر اصفهانی توجه به این مسائل را عامل ایجاد علاقه و انگیزه در میان محققان و پژوهشگران کشور ذکر کرد و افزود : فعالیتهای علمی زیادی در پژوهشگاه رویان اصفهان با وجود کمبودهای بسیار انجام می شود.
وی افزود : علیرغم مذاکرات زیادی که با مسئولان استانی مانند استاندار،شهردار و ... شده است اما تا کنون موفق به تامین فضای مناسب برای این پژوهشگاه نشده ایم.
نظر شما