حجت الاسلام کمال نوابی در گفتگو با خبرنگار مهر در خاش با اشاره به توطئه های دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی در جهت تهی نمودن فکر و اندیشه جوانان از معنویات و سلب غیرت دینی و اسلامی آنان اظهار داشت: تدوین برنامه های متنوع فرهنگی و برپایی جشنواره های قرآنی در مساجد می تواند در خنثی سازی توطئه های دشمنان مؤثر باشد.
وی با تأکید بر ضرورت جذب جوانان به مساجد و امور فرهنگی بیان داشت: با برنامه ریزی های فرهنگی و برپایی جشنواره های فرهنگی و هنری در قالب برنامه های دینی و مذهبی، جوانان مستعد و فعال در عرصه های مساجد شناسایی و پرورش می یابند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی خاش عنوان کرد: هم اکنون چهار کانون فرهنگی، هنری در مساجد این شهرستان راه اندازی شده و راه اندازی تعدادی دیگر از کانونهای فرهنگی، هنری مساجد در دستور کار این اداره قرار دارد.
حجت الاسلام نوابی همچنین فصل تابستان و تعطیلی دانش آموزان را فرصت مناسبی برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان برشمرد و گفت: در این زمان می توان جوانان را به سمت برنامه های دینی و مذهبی و فعالیتهای فرهنگی، هنری مساجد هدایت کرد.
وی نقش خانواده ها و روحانیون مساجد را در این خصوص بسیار مهم ارزیابی کرد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خاش اعلام کرد: ما نیز به عنوان متولیان انجام امور فرهنگی، هنری و تبلیغی در مساجد آمادگی داریم به جذب جوانان در مساجد کمک کنیم.
نظر شما