پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۸ مرداد ۱۳۸۷، ۱۹:۱۸

آمریکا دخالت خود در حمله گرجستان به اوستیا را رد کرد

آمریکا دخالت خود در حمله گرجستان به اوستیا را رد کرد

فرمانده نظامیان آمریکا در اروپا اعلام کرد که نیروهای آمریکایی مستقر در گرجستان هیچ نقشی در درگیری امروز میان نیروهای روسی و گرجی در اوستیای جنوبی ندارند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، ژنرال "جان دورین" با اعلام این مطلب در ادامه گفت: آمریکا در حال حاضر 100 نیرو در گرجستان دارد که این نیروها به عنوان مربی در این کشور مستقر هستند و ما آماده هستیم تا درباره حضور تک تک آنها در گرجستان توضیح بدهیم.

این ژنرال آمریکایی در ادامه گفت: نیروهای آمریکایی حاضر در گرجستان هیچ نقشی در حمله نظامیان گرجی به اوستیای جنوبی و درگیری نظامیان روسی و گرجی با هم نداشتند.

بر اساس اعلام وزارت دفاع روسیه، در درگیریهای امروز اوستیا دستکم 10 نفر از نظامیان روسی مستقر در اوستیا کشته شده اند. 

حمله نظامیان گرجی به اوستیای جنوبی از نیمه شب گذشته آغاز شده بود و رسانه ها امروز از محاصره شهر تسخینوالی توسط نظامیان گرجی خبر داده بودند و لحظاتی پیش نیز خبر تصرف مهمترین شهر اوستیای جنوبی توسط نظامیان گرجی مخابره شد.

کد خبر 729314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha