به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه ، جان كري نامزد انتخابات رياست جمهوري بوش كه در جمع سردبيران روز نامه هاي آمريكايي سخنراني مي كرد گفت : جورج بوش از احضر ابراهيمي نماينده سازمان ملل به عنوان يك عنصر پشت پرده درعراق بدون در نظر گرفتن كمكهاي بين المللي استفاده مي كند .
كري كه خواستار نقش بيشتر سازمان ملل در عراق شد گفت جمهوريخواهان كاخ سفيد بين مبارزه مستمر و عقب نشيني كامل از عراق در جستجوي راه سومي هستند .
نامزد دموكراتها تصريح كرد : دولت بوش در تلاش است تا با استفاده از سازمان ملل به راه سوم دست يابد . بوش با استفاده ازاخضر ابراهيمي در تلاش است تا راهي را براي نجات دولتش از حملات همه جانبه پيدا كند و جهان عرب به عنوان همسايه عراق و مردم اروپا سهم بزرگي دراين زمينه دارند .
جان كري كه نسبت به واگذاري قدرت در عراق ابراز ترديد كرد خاطر نشان كرد : دولت بوش بايد نسبت به واگذاري قدرت به دولت جديد عراق احترام زيادي قائل شود و اين واگذاري علامتي براي پايان اشغالگري آمريكا در عراق است .
نامزد انتخابات رياست جمهوري آمريكا گفت : اما واقعيت اين است كه مردم عراق نسبت به ما به دولت جديد عراق كه قادر است امنيت و آزادي را براي مردمش فراهم كرد نزديك تر هستند و اين مشكل است كه آمريكاقادر به در ك آن نيست .
جان كري نامزد انتخابات رياست جمهوري آمريكا :
بوش كشورهاي همسايه عراق و اروپا را براي حل بحران اين كشور ناديده مي گيرد
جان كري كانديداي انتخابات رياست جمهوري آمريكا از جورج بوش به خاطراستفاده پشت پرده از سارمان ملل در مورد ضرب الاجل سي ژوئن عراق و ناديده گرفتن كشورهاي اروپايي و عربي در اين مذاكرات انتقاد كرد .
کد خبر 72960
نظر شما