پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ مرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۴۴

اجرای پروژه مهر در مدارس ضروری است

کرمان - خبرگزاری مهر: کارشناس متوسطه نظری آموزش و پرورش استان کرمان اجرای پروژه مهر را در راستای پیشرفت فناوری و نوسازی مدارس ضروری دانست.

احمد صیفوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این پروژه با تکیه بر توانایی های مردمی برای هشتمین سال متوالی در استان کرمان آغاز شده است.

وی با اشاره به نقش این پروژه در نوسازی مدارس استان کرمان تصریح کرد: برای اجرای این پروژه در استان کرما هفت کمیته تجهیز، تعمیر، ساماندهی وضعیت مدارس، هماهنگی، توجیه و تنظیم و پیگیری مسائل پرورشی در آموزش و پرورش تشکیل شده است و مشغول کار هستند.

وی عنوان کرد: به طور کلی طرح پروژه مهر بر پایه مشارکتهای مردمی بنا شده است و در این زمینه خیرین، نهادها و سازمان های مختلف استان برای آغاز سال تحصیلی جدید می توانند در اجرای این طرح سهیم باشند.

وی گفت: نوسازی و تجهیز مدارس می تواند در بالا رفتن سطح کیفی آموزش در مناطق مختلف استان کرمان به خصوص در مناطق جنوبی استان کرمان بسیار حائز اهمیت باشد.

کد خبر 729749

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha