به گزارش خبرنگار مهر در آمل، در پایان هفته ششم این رقابتها که دقایقی پیش(شنبه) در شهرهای مختلف مازندران برگزار شد، در حساس ترین دیدارهای این هفته تیم های شهرداری نشتارود و فولاد طبرستان قائمشهر تیم های بالای جدول به مصاف هم رفتند که در پایان تیم شهرداری نشتارود با سه گل میهمان خود را شکست داد.
در دیگر دیدارهای دیروز تیم فریدونکنار دو بر یک از سد تیم استقلال ساری گذشت. قو سلمانشهر سه بر دو برابر شهید حمید بهشهر به برتری دست یافت و ونوش نوشهر با دو گل برار استقلال لموک قائم شهر صاحب برتری شد.
استقلال صیفی آباد قائمشهر با سه گل میهمان خود تیم شهروند وحدت فریدونکنار را مغلوب کرد.
در پایان هفته ششم این رقابتها تیم شهرداری نشتارود با 16 امتیاز در صدر قرار دارد، تیم قو سلمانشهر با همین تعداد امتیاز و تفاضل گل کمتر در جای دوم قرار گرفت و تیم فولاد طبرستان هم با 13 امتیاز به رده سوم جدول سقوط کرد.
تیم استقلال ساری هم با یک امتیاز همچنان در انتهای جدول رده بندی قرار دارد.
رقابتهای فوتبال دسته یک باشگاههای مازندران با شرکت 13 تیم در حال برگزاری است.
نظر شما