پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ مرداد ۱۳۸۷، ۱۷:۳۳

شهاب در گفتگو با مهر:

مصدومیت میرزاپور و نوری جدی نیست

مصدومیت میرزاپور و نوری جدی نیست

عضو کادر پزشکی تیم ملی فوتبال کشورمان آسیب دیدگی میرزاپور و نوری را جزیی عنوان و حضور آنها در بازیهای آتی را منوط به نظر کادر فنی این تیم دانست.

دکتر شهاب در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت ابراهیم میرزاپور گفت: امروز پس از آزمایش MRI مشخص شد که آسیب دیدگی میرزاپور جدی نیست و حتی عضله پای وی دچار پارگی جزئی هم نشده است.

وی ادامه داد: البته با توجه به نزدیکی دیدارهای تیم ملی، فشار تمرینات این دروازه بان را کمتر کرده ایم و اگر مصدومیت وی ظرف روزهای آینده کاهش یابد، در صورت تمایل کادر فنی می تواند برابر قطر نیز تیم ملی را همراهی کند.

فیزیوتراپ و عضو کادر پزشکی تیم ملی فوتبال کشورمان در مورد وضعیت محمد نوری هم تاکید کرد: میرزاپور دچار گرفتگی عضله شده است که این مصدومیت به بازی آخرش در لیگ مربوط می شود، البته فشار تمرینات وی را کمتر کرده ایم و مطمئنا می توانیم وی را برای دیدار با قطر به شرایط مطلوب برسانیم.

شهاب در پایان در مورد وضعیت خلیلی گفت: این بازیکن قرار است اواسط این هفته به تهران باز گردد و پس از بازگشت وی به تهران، می توانیم در مورد وضعیت این بازیکن اظهار نظر کنیم.

کد خبر 729857

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha