به مناسبت روز اسناد ملي از 16 ارديبهشت ماه به مدت 10 روز ، اسناد تاريخي شخصي به صورت رايگان ضد عفوني مي شود .
اين گزارش حاكي است درراستاي رسالت سازماني مبني برحفظ و نگهداري اسناد و مدارك تاريخي كه بيانگر هويت ملي كشور هستند ، اين سازمان اسناد و مدارك تاريخي را در شرايطي بسيار مطلوب و استاندارد ، به صورت رايگان نگهداري مي كند .
اين سازمان با حداقل هزينه و با استفاده ازروش هاي مناسب ، اسناد شخصي مرمت شده را ضد عفوني كرده و مدارك را پس از انجام اين كار ، به صاحبان آن عودت مي دهد.
اين در حالي است كه اسناد بسياري توسط خانواده ها درشرايطي نامطلوب نگهداري مي شوند و هيچ اقدام شايسته اي نيز براي مرمت آنها صورت نمي گيرد .
بنا بر همين گزارش ، اگر دارندگان اسناد ، قصد فروش سند خود را داشته باشند ، مي توانند با اطمينان خاطر به سازمان مراجعه كرده و پس از آنكه سند توسط كارشناسان قيمت گذاري شد در صورت توافق طرفين كار واگذاري صورت مي گيرد .
در سازمان، صندوقهايي به عنوان صندوق امانات تعبيه شده است كه دارندگان اسناد مي توانند به رايگان سند شخصي خود را در اين صندوقها نگهداري كنند .
نظر شما