پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ مرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۵۹

مقاری درگفتگو با مهرعنوان کرد:

ضرورت تحقق استقلال پردیسهای دانشگاه تهران / بزرگترین تحول دهه اخیر دانشگاه تهران پژوهشی است

ضرورت تحقق استقلال پردیسهای دانشگاه تهران / بزرگترین تحول دهه اخیر دانشگاه تهران پژوهشی است

معاون مستعفی دانشگاه تهران گفت: "باید سیاست کلی دانشگاه تهران در جهت اعطای اختیارات بیشتر به دانشکده ها و پردیسها باشد و مجموعه های ستادی دانشگاه نقش سیاستگذاری و نظارت را ایفا کنند. اگر دانشگاه تهران در آینده نزدیک بتواند به این استقلال از جهت تصمیم گیریهای مدیریتی دست پیدا کند، حرکت رو به جلو صورت گرفته است."

دکتر علی مقاری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب در بیان چکیده گزارشی از دوران حضور خود در معاونت طرح و برنامه دانشگاه تهران و بایدهای آینده دانشگاه تهران با اشاره به اینکه این دانشگاه دارای 30 هزار دانشجو، یک هزار و 500 عضو هیئت علمی، نزدیک سه هزار کارمند و پوشش دهنده کلیه رشته ها و گرایشهای آموزش عالی است، گفت: اداره مجموعه بزرگی مانند دانشگاه تهران مستلزم اصلاح ساختار بود و تلاشهای زیادی در این راستا صورت گرفت اما هنوز کار به مرحله رضایت بخشی نرسیده و هنوز باید در این زمینه کار شود."

وی تاکید کرد: "بسیاری از فرآیندها با واگذاری اختیارات می تواند کوچک شود، به عنوان مثال ستاد دانشگاه می تواند در بحث های دانشجویی در بدو ورود و هنگام خروج دانشجو و صدور مدرک نقش ایفا کند و بقیه امور در واحدهای آموزشی حل و فصل شود و امور دانشجویان نیز سریعتر پیش رود."

معاون مستعفی طرح و برنامه دانشگاه تهران افزود: "مدیریتهای ستادی دانشگاه و مدیریت کلان دانشگاه خیلی نباید درگیر جزئیات باشد و امور باید طوری تعریف شوند که این حوزه مدیریتی به مسائل مهم، اهداف اساسی و کلان بپردازد."

دکتر علی مقاری با یادآوری تصویب سند برنامه استراتژیک دانشگاه تهران و ارسال آن به شورای گسترش آموزش عالی گفت: این برنامه هفت ساله که مربوط به دو سال پایانی برنامه چهارم و پنج سال برنامه پنجم توسعه است تدوین شده و برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز ارسال شده است و امیدواریم که چارچوبهای برنامه ای که تدوین شده به مرحله اجرا درآید."

وی بزگترین تحولی که در دهه اخیر در دانشگاه تهران رخ داد را رشد چشمگیر فعالیتهای پژوهشی دانشگاه تهران دانست و گفت: "در یک دهه اخیر جهش محسوسی در فعالیتهای پژوهشی دانشگاه تهران هم در زمینه پژوهشهای بنیادی و هم در پژوهشهای کاربردی صورت گرفت و این با فعالیت کلیه مدیران دانشگاه و بخصوص اعضای هیئت علمی و دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی انجام شد."

معاون سابق طرح و برنامه دانشگاه تهران افزود: "رشته های خیلی مهم و سازنده ای در دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهران ایجاد شد. ایجاد چندین رشته و گرایش در زمینه های نانو تکنولوژی، بایو تکنولوژی و نانو بایو تکنولوژی  و ... نشان دهنده روند قابل اعتنایی در فعالیتهای دانشگاه تهران است."

کد خبر 730873

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha