پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ مرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۰۸

مهلت تحویل سلاح غیر مجاز در بخش مرکزی شیراز تمدید شد

مهلت تحویل سلاح غیر مجاز در بخش مرکزی شیراز تمدید شد

شیراز - خبرگزاری مهر: بخشدار مرکزی شیراز از تمدید مهلت تحویل سلاح غیر مجاز تا 20 شهریور ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، غلامرضا غلامی، بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: اگرچه آخرین مهلت تحویل سلاح غیر مجاز در شهر شیراز و بخش مرکزی 25 مرداد ماه اعلام شده بود، اما با توجه به حساسیت موضوع و طرح این مسئله در کمیسیون خلع سلاح و مهمات شهرستان شیراز فرماندار شهرستان موافقت خود را با تمدید این مهلت اعلام کرد.

وی با تاکید بر اینکه مهلت تعیین شده قابل تمدید نیست، تصریح کرد: طی مدت اعلام شده هر کسی نسبت به تحویل سلاح غیر مجاز اقدام نماید طی هماهنگی با رئیس دادگاه انقلاب شهرستان شیراز از بخشودگی جرم بهره مند می شود.

بخشدار مرکزی شیراز از افرادی که سلاح غیر مجاز دارند خواست تا از فرصت باقیمانده نسبت به تحویل سلاح غیر مجاز خود استفاده کرده تا مشکلی برایشان ایجاد نشود.

وی تأکید کرد: بعد از پایان مهلت اعلام شده به شدت با افراد متخلفی که سلاح غیر مجاز خود را تحویل نداده اند برخورد قاطع و جدی صورت می گیرد.

غلامی با بیان اینکه اسامی افراد متخلف در اختیار بخشداری و مسئولان ذیربط است، عنوان کرد: با همکاری ارگانهای مرتبط از جمله نیروی انتظامی، بسیج، فرمانداری و بر اساس اطلاعات مردمی لیست افرادی که سلاح غیر مجاز دارند موجود است که بعد از پالایش به دادگاه انقلاب تحویل داده و اشد مجازات نیز برای متخلفین در نظر گرفته می شود.

وی ادامه داد: بعد از پایان این مهلت دیگر به دنبال سلاح نیستیم بلکه برخوردهای لازم را عملیاتی می کنیم.

بخشدار مرکزی شیراز یادآور شد: در گذشته متخلفین با داشتن سلاح برای خود حاشیه امن درست کرده بودند و به این گمان بودند که سلاحشان محفوظ است و پیدا نمی شود اما هم اکنون وضعیت فرق کرده و مسئولان با جدیت نسبت به جمع آوری سلاح غیر مجاز اقدام می کنند و این امر بنا به خواسته مردم است.

غلامی ایجاد امنیت را از مهمترین اقدامات دستگاه های سیاسی امنیتی دانست و اظهار داشت: ایجاد امنیت برای مردم ضروری بوده و سلاح غیر مجاز در این زمینه بسیار تأثیر گذار است که باید نسبت به جمع آوری آن اقدام شود.

وی ضمن تقدیر از عموم مردم به دلیل اطلاع رسانی در امر سلاح غیر مجاز تصریح کرد: اطلاعات خوب و دقیقی که مردم در اختیار ما قرار داده اند نشان دهنده این است که خود مردم به این نتیجه رسیده اند که داشتن سلاح امنیت نمی آورد بلکه داشتن هر نوع سلاح مهمترین عامل ایجاد نا امنی به شمار می رود.

بخشدار مرکزی شیراز خاطرنشان کرد: انتظار می رود در پایان طرح و با همکاری خوب مردم، شوراها، دهیاران، یاوران شورا ها و مسئولان و مجتمع های مسکونی بیش از 70 در صد سلاحهای غیر مجاز جمع آوری شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در مرحله اول از اجرای طرح جمع آوری سلاح غیر مجاز در 20 روستای انتخاب شده طرح جمع آوری سلاح را اجرا کردیم که نتیجه آن کاهش جرائم، درگیری و منازعات قومی و قبیله ای بود و همین امر ما را در اجرای تصمیمی که گرفته ایم، مستحکم می کند.

وی تاکید کرد: برای رسیدن به امنیت کامل در جامعه راهی به جز جمع آوری سلاح غیر مجاز نداریم البته در این راستا حضور اتباع بیگانه و غیر مجاز نیز تأثیر گذار است.

بخشدار مرکزی شیراز در ادامه افزود: اتباع غیر مجاز یکی از مهمترین عوامل نا امنی در شهرستان شیراز هستند که جمع آوری و طرد آنها نیز همزمان با اجرای طرح جمع آوری سلاح غیر مجاز در حال انجام است.

غلامی عنوان کرد: اتباع بیگانه نا امنی را در همه زمینه ها از جمله اقتصادی، اجتماعی، بهداشت و ... افزایش می دهند در صورتی که سلاح غیر مجاز فقط در امنیت تأثیر مستقیم دارد.

وی گفت: به هر حال با دو پدیده شوم سلاح غیر مجاز و اتباع بیگانه غیر مجاز برخورد جدی و قانونی می شود و جا دارد مردم نیز در این راستا همکاری کنند.

کد خبر 731310

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha