ایمان جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد اظهار داشت: در حال حاضر حدود 44 هزار هکتار زمین در لرستان به کاشت درختان مثمر اختصاص داده شده است.
وی خاطرنشان کرد: از این میزان درخت مثمر کاشته شده بیش از 25 درصد در چرخه تولید قرار گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان با اشاره به آب و هوای مناسب لرستان برای کشت انواع محصولات زراعی و باغی، افزود: در این استان 800 هزار هکتار زمین قابل کشت وجود دارد که با وجود منابع فراوان آب و ریزش نزولات مناسب جوی در این استان فقط 25 درصد یعنی 200 هزار هکتار از این اراضی در استان به صورت آبی کشت می شود.
جمشیدی یادآور شد: اگر بر روی مسئله استفاده بهینه آب در لرستان توجه جدی شود شاهد افزایش دو برابری تولید محصولات کشاورزی و رونق اقتصادی استان و همچنین افزایش درآمد روستاییان خواهیم بود.
وی با اشاره به مقام نخست لرستان در تولید حبوبات در کشور، خواستار توجه جدی به حفظ و ذخیره سازی آب و همچنین استفاده بهینه آب در کشاورزی شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان با اشاره به قابلیتهای لرستان در بخشهای مختلف کشاورزی و دامپروری، خاطرنشان کرد: هم اکنون در استان 289 مزرعه پرورش آبزی با تولید 1100 تن و 10 مرکز تکثیر ماهی قزل آلای رنگین کمان با تولیدی معادل 5/77 میلیون قطعه بچه ماهی وجود دارد که در این حوزه استان لرستان در کشور دارای مقام نخست است.
جمشیدی عنوان کرد: سالانه 55 هزار تن گوشت قرمز، 31 هزار تن گوشت سفید و 310 هزار تن شیر خام در لرستان تولید می شود که علاوه بر نیاز استان به دیگر مناطق کشور صادر می شود.
نظر شما