به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر جلال طالبانی از بغداد، محمود احمدی نژاد روز گذشته دوشنبه در تماسی تلفنی با جلال طالبانی، انجام موفقیت آمیز عمل جراحی وی را تبریک گفت.
به گزارش دفترجلال طالبانی ، رئیس جمهوری ایران همچنین در این تماس تلفنی برای همتای عراقی خود آرزوی سلامت و عافیت کرد.
درعین حال جلال طالبانی از این تماس احمدی نژاد که بیانگر احساسات برادرانه وی است، تشکر و قدردانی کرد.
به گفته منابع عراقی، رئیس جمهوری عراق هفته گذشته برای دومین بار درماه های اخیر برای انجام معاینات پزشکی و عمل جراحی در زانوی چپش به آمریکا رفت تا در بیمارستان " مایو کلینیک " مورد مداوا قرار گیرد.
رئیس جمهوری عراق درسفر اول خود که در 26 خرداد انجام شد، با مقامات آمریکایی هم دیدارهایی داشت.
این سفر درحالی انجام شد که منابع آگاه اعلام کردند : روند مذاکرات مربوط به توافقنامه امنیتی طولانی مدت بین بغداد و واشنگتن در مراحل پایانی خود قرار دارد.
تحلیلگران این سفر را خط پایان روند مذاکرات دوجانبه امنیتی قلمداد می کنند.
نظر شما