پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ مرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۳۲

جوانان همیشه قرآن را سرلوحه کار خویش قرار دهند

جوانان همیشه قرآن را سرلوحه کار خویش قرار دهند

مشهد - خبرگزاری مهر: آیت الله مکارم شیرازی تأکید کرد: جوانان باید از مجالسی که انسان را از اسلام دور می‌کند دوری نمایند و سعی کنند همیشه قرآن را سرلوحه کار خویش قرار دهند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید پیش از ظهر امروز خطاب به جوانان برگزیده از کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور در مشهد افزود: از رفتن به مجالس و همراهی با دوستان آلوده، ماهواره‌ها، فیلم‌ها، استفاده ناصحیح از اینترنت و تلفن همراه بپرهیزید و سعی کنید همیشه پاک بمانید و از وقت خود برای ترویج فرهنگ مسجد استفاده کنید.

وی، اظهار داشت: یکی از مهمترین راه‌های استجابت دعا، امر به معروف و نهی از منکر است که اگر ترک شود دعا نیز اجابت نمی‌شود.

وی با اشاره به یکی از فرمایشات حضرت‌علی(ع) در نهج‌البلاغه که می‌فرمایند کسانی که قرآن دارند غنی هستند و آنها که قرآن ندارند هیچ غنائی ندارند، خاطرنشان کرد: جوانان باید معلوماتی را که از قرآن در اختیار دارند منتشر کنند.

این مرجع تقلید با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی یک نعمت است، تصریح کرد: هر فردی که زمان طاغوت را درک کرده باشد به اهمیت نظام جمهوری اسلامی پی خواهد برد.

وی یادآور شد: در زمان طاغوت هیچ چیز برای یادگیری اسلام و گسترش آن نبود اما در نظام اسلامی به قرآن بسیار اهمیت داده می‌شود.

استاد سطح عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: روحانیون بسیجی باید از سراسر کشور آموزش ببینند و این آموزش‌ها را به کانونهای مساجد منتقل کنند.

آیت الله مکارم شیرازی یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر اولین حرف را در منطقه می‌زند و حزب‌الله لبنان که از افراد بسیار مؤمن و قدرتمند تشکیل شده نیز از ایران اسلامی الهام گرفته است.

وی مردم را به شکر نعمت‌های الهی فراخواند و خواستار به جا آوردن شکر و قدرشناسی از نعمات خداوندی شد.

این مرجع تقلید، مسایل انسانی را در اسلام مهم خواند و گفت: خدمت به خلق و کمک به افراد دردمند در جامعه از اهمیت والایی برخوردار است و هیچ شکری بعد از ایمان به خدا، ایمان به رسول خدا(ص) و ولایت اهل‌بیت(ع) مهم‌تر از خدمت به خلق خداوند نیست.

کد خبر 731644

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha