به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان توسعه تجارت، خیراله خادم رئیس دفتر هماهنگی امور عراق سازمان توسعه تجارت با بیان این مطلب ، به فصول 28 گانه این برنامه اشاره کرد و گفت: عناوینی چون توریسم و گردشگری ، امور گمرکی ، تبلیغات و اطلاع رسانی ، بررسی بازار ، ترانزیت ، صادرات مجدد ، پوشش بیمه و ضمانت صادرات ، روادید تجاری و مسائل کنسولی از جمله این فصول است.
وی تصریح کرد: " دفتر هماهنگی امور عراق " با هدف گسترش صادرات و کسب سهم بیشتری از بازار عراق در سازمان توسعه تجارت ایران راه اندازی شده و تدوین " برنامه جامع توسعه مبادلات تجاری ایران و عراق " اولین اقدام آن محسوب می شود.
خادم افزود: بازار عراق یکی از مهمترین بازارهای هدف کالا و خدمات صادراتی کشورمان بوده که طی سالهای گذشته رتبه دوم را در این زمینه به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به نیازهای گسترده این کشور و توانمندیهای کشورمان در تامین این نیازها ، تصریح کرد: وجوه مشترک فرهنگی ، قومی و مذهبی به همراه 1400 کیلومتر مرز مشترک و 15 مبادی گمرکی از جمله مزیتهایی است که سایر کشورهای رقیب ما در بازار عراق از آن بی بهره هستند.
خادم اضافه کرد: میزان صادرات کالا و خدمات ایران به عراق در سال گذشته معادل دو میلیارد دلار بوده که با ارقام چند برابری صادرات سایر کشورها به عراق کمتر از انتظار است.
نظر شما