۲۳ مرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۱۴

دو هزار خیر سلامت در کشور وجود دارد

اراک - خبرگزاری مهر: مشاور وزیر بهداشت و درمان و رئیس انجمن خیرین سلامت کشور گفت: بیش از دو هزار خیر در عرصه سلامت در کشور در پیشبرد روند بهداشت و درمان با اعطای کمکهای خود مشارکت دارند.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، سیدرضا نیری، ظهر امروز در همایش تجلیل از نیکوکاران عرصه سلامت استان مرکزی با تاکید بر تشکیل انجمن خیریه سلامت استان مرکزی، افزود: تاکنون در 16 استان کشور انجمنهای خیریه سلامت آغاز به کار کرده اند و کمکهای مردمی را برای بخش درمان و سلامت به طور سازماندهی شده دریافت می کنند. 

وی مجموعه خیرین سلامت را پایگاه فعالیت نیکوکاران جامعه برای خدمت به بیماران دانست و گفت: انجمن خیرین سلامت وظیفه اتصال کمکهای مردمی را به مراکز درمانی مورد نیاز این کمکها دارد و با برنامه ریزی، خیرات این نیکوکاران را در راستای نیازها و مشکلات جامعه به کار می گیرد.

استاندار استان مرکزی نیز در این گردهمایی گفت: استان مرکزی از نظر امکانات بهداشت و درمان در رتبه پایینی قراردارد و نیازمند تلاشهای جدی در این حوزه است.

علی اکبر شعبانی فرد با اشاره به اینکه تجهیز بیمارستانهای آیت الله خوانساری و بیمارستان امیرکبیر اراک و همچنین تاسیس چندین مراکز بهداشتی و درمانی از جمله اقدامات خیرین استان است، افزود: در استان مرکزی کمکهای خیرین در بخش درمان در رفع نیازهای اساسی مردم نقش به سزایی دارد و همچنان همواره باید سعی شود این چارچوب مردمی و غیردولتی بنیاد حفظ شود.

قائم مقام وزیر بهداشت و درمان در استان مرکزی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این مراسم بیان داشت: سهم سرانه پرداختی از منابع مالی و بودجه ها جوابگوی نیازها و کمبودهای بخش بهداشت و درمان استان نیست و این حوزه همواره نیازمند به روز رسانی و تجهیز امکانات بیمارستانی و درمانگاهی است.

مجید رمضانی افزود: دفتر جذب و هدایت کمکهای مردمی در حوزه سلامت در سال ‪ ۸۶‬در استان مرکزی تاسیس شده است و با جمع آوری کمکهای خیرین به شناسایی نیازهای اساسی شبکه های مختلف بیمارستانها و درمانگاه ها پرداخته و در جهت رفع نیازها و مشکلات اقدام کرده است.

وی با بیان اینکه تاکنون 20 میلیارد ریال از محل کمکهای خیرین استان جمع آوری شده است، عنوان کرد: این کمکها در CCU و ICU، بخش دیالیز بیمارستان ولیعصر، بخش خون و سرطان بیمارستان امیرکبیر، بخش جراحی بیمارستان آیت الله خوانساری و نیز تاسیس و تجهیز درمانگاه های روستایی و شهری صرف شده است.

رمضانی همچنین گفت: بخش پزشکی هسته‌ ای و تجهیز بیمارستان آیت الله خوانساری برای درمان بیماران سرطانی نیازمند تجهیزات بیشتر امکانات با مشارکت نیکوکاران استان جهت رفع نیازها است.

کد خبر 732481

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha