به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، سردار مجید ارجمندی فرد، قبل از ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه زنجان افزود: عصر ما عصر اقتدار و سربلندی انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه رسالت سپاه ادامه راه شهدا است، ادامه داد: هرچه داریم از برکت خون مطهر شهدا است و باید در راه عهد و پیمانی که با خدا برای ادامه راه شهدا بستهایم شبانهروز تلاش کنیم.
فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان با اشاره به تشکیل سپاه استانی زنجان افزود: تشکیل سپاه استانی از آرزوهای رزمندگان و مردم استان بود که در روز میلاد با برکت حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار این آرزو در استان و بنام سپاه انصار المهدی(عج) محقق شد.
سردارارجمندیفرد افزود: تمام تلاش خود را برای حفظ شأن سپاه انصار المهدی(عج) به کار خواهیم برد و برای خدمت به انقلاب اسلامی بیش از گذشته تلاش خواهیم کرد.
وی با اشاره به حضور رزمندگان استان زنجان در میادین جنگ خاطرنشان کرد: رزمندگان استان زنجان در اغلب عملیاتها خطشکن بودند و در سختترین عملیاتهای دوران دفاع مقدس افتخارآفرینی کردهاند.
فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان با یادآوری رشادتها و شجاعتهای رزمندگان استان در دوران دفاع مقدس و دوران انقلاب افزود: امروز این رزمندگان با روحیه انقلابی و بسیجی مشغول خدمت هستند و افتخارآفرینی میکنند.
سردار ارجمندی افزود: با شناخت توطئه های دشمنان بهتر می توانیم از انقلاب اسلامی دفاع کنیم.
در ادامه این مراسم، سرهنگ رجب الماسی به عنوان فرمانده جدید سپاه ناحیه زنجان معرفی و از خدمات سرهنگ جواد مولودی تقدیر شد.
نظر شما