پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ مرداد ۱۳۸۷، ۱۰:۴۹

هند قهرمان "چلنج کاپ" شد

هند قهرمان "چلنج کاپ" شد

تیم فوتبال هند روز گذشته با شکست تاجیکستان به عنوان قهرمانی رقابت های "چلنج کاپ" دست یافت و به جام ملت های آسیا 2011 راه پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال هند روز گذشته در دیدار نهایی رقابت های "چلنج کاپ" در دهلی نو با نتیجه 4 بر یک مقابل تاجیکستان، قهرمان نخستین دوره این رقابت ها در سال 2006 به برتری دست پیدا کرد.

"سونیل چتری" در دقایق (75، 23 ،9) و "بایچونگ بوتیا" (19) گل های هند را به ثمر رساندند و "فتخولف" (45) تک گل تاجیکستان را وارد دروازه تیم میزبان کرد.  

کره شمالی هم در دیدار رده بندی این رقابت ها با نتیجه 4 بر صفر و با گل های "پاک سونگ چول" (12،44، 10) و "رو هاک سو" (53) تیم میانمار را شکست داد.

"بایچونگ بوتیا"، کاپیتان هند، به عنوان برترین بازیکن این دوره از رقابت ها انتخاب شد ضمن اینکه تیم هند، عنوان تیم اخلاق این دوره از رقابت ها را از آن خود کرد.

هند پس از گذشت 24 سال برای نخستین بار در رقابت های جام ملت های آسیا که سال 2011 به میزبانی دوحه قطر برگزار می شود، شرکت خواهد کرد.

کد خبر 732777

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha