به گزارش خبرنگار مهر در اراک، سرهنگ رفیعی صبح امروز در این زمینه به خبرنگاران گفت: این محموله طی عملیاتی که روز گذشته در این شهرستان با عنوان مبارزه با قاچاق فرآورده های نفتی صورت گرفت، کشف و ضبط شد.
وی بیان داشت: این محموله از کامیونی که قصد داشت گارزئیل های قاچاق را از استان خارج کند کشف شد و پرونده ای برای راننده آن تشکیل و تحویل مقامات قضایی استان شد.
سرهنگ رفیعی در ادامه از کشف یک محموله قاچاق در اراک خبر داد و خاطرنشان کرد: این محموله دارای 800 میلیون ریال ارزش ریالی است که در بازرسی از کامیونی که از اهواز عازم تهران بود در محورهای استان متوقف و ضبط شد.
این مقام انتظامی استان مرکزی از کشف 16 تن آرد قاچاق در استان خبر داد و یادآور شد: طی روزگذشته سارق خانه باغهای اراک با اعتراف به سرقت 30 خانه باغ در منطقه حسین آباد اراک دستگیر شد.
نظر شما