پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ مرداد ۱۳۸۷، ۱۶:۰۲

برای گفتگو درباره بحران اوستیا

وزیر خارجه آمریکا وارد پاریس شد

وزیر خارجه آمریکا وارد پاریس شد

ویر امور خارجه آمریکا در چارچوب سفری دوره ای در زمینه درگیری ها در گرجستان و گفتگو با مقامات فرانسوی لحظاتی پیش وارد پاریس شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری فرانس -24، کاندولیزا رایس در پی صحبت های جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا برای گفتگو و حل درگیری ها در گرجستان که تاکنون منجر به کشته شدن بیش از 2 هزار نفر شده است، وارد پاریس شد.

رایس در این سفر در دیدار با نیکلا سارکوزی رئیس جمهوری و برنار کوشنر وزیر امور خارجه فرانسه مسائل مربوط به صلح در گرجستان و اوستیای جنوبی را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.

بوش روز سه شنبه خبر داد که رایس را برای گفتگو با رئیس جمهوری فرانسه به پاریس و برای تاکید بر همبستگی واشنگتن و تفلیس به گرجستان خواهد فرستاد.

رئیس جمهوری آمریکا خاطرنشان کرد: من تصمیم به اجرای برخی تدابیر برای نشان دادن همبستگی خود با مردم گرجستان و رسیدن به یک راه حل مسالمت آمیز برای این بحران گرفته ام.

بوش گفت: من وزیر خارجه را به فرانسه و سپس به گرجستان خواهم فرستاد تا وی شخصا حمایت آمریکا از دولت دموکراتیک گرجستان را اعلام کند.

نیروهای گرجی پنجشنبه شب گذشته در حمله ای غافلگیرانه منطقه اوستیای جنوبی را به تصرف خود درآوردند و روس ها در واکنش به این اقدام، وارد عمل شده و آنان را وادار به عقب نشینی کردند.

سارکوزی در سفر اخیر خود به مسکو با طرح یک پیشنهاد برای حل مسالمت آمیز قصد حل بحران را داشت.

کد خبر 732931

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha