پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ مرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۵۳

تحولات سیاسی عراق/

تاکیدبرحل توافقی بحران کرکوک/ طرح احداث راه ارتباطی میان کربلا و ایران

تاکیدبرحل توافقی بحران کرکوک/ طرح احداث راه ارتباطی میان کربلا و ایران

رسانه ها از تاکید نماینده آیت الله سیستانی در کربلا بر حل و فصل توافقی بحران کرکوک و طرح احداث راه زمینی جدید برای مرتبط کردن ایران به کربلای معلی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الصباح چاپ عراق،"شیخ عبدالمهدی کربلایی" نماینده آیت الله سیستانی در کربلا در خطبه های نمازجمعه اظهار داشت : همزیستی مسالمت آمیز و برقراری ثبات تنها با مخالفت تمام طیفهای سیاسی و اجتماعی عراق امکانپذیر است.

وی خاطرنشان کرد: کرکوک به عراقی کوچک تبدیل شده است که در آن کردها، عربها، ترکمنها و قومیتها، طوایف و ادیان مختلف زندگی می کنند و ما به راه حلی نیاز داریم که ضرورت دستیابی به توافق سیاسی ملی و حفظ حقوق تمام طوایف این استان را در نظر بگیرد.

شیخ مهدی کربلایی در ادامه گفت : نمی توان به آنچه برخی رسانه ها درباره موضع آیت الله سیستانی درباره کرکوک منتشر کرده اند؛ استناد کرد.

وی خاطرنشان کرد: تلاش برای قبضه کردن قدرت یا تحمیل واقعیتهای جدید ممکن است به بروز بحران منجر شود.

احداث راه ارتباطی میان کربلا و ایران

خبر دیگر از عراق اینکه خبرگزاری براثا  گزارش داد: "لطیف حمد الطرفه" استاندار واسط از تشکیل کمیته هایی برای بررسی اجرای پروژه های استراتژیک در این استان از جمله احداث خط آهن بغداد- کوت- بصره و نیز احداث راه زمینی که ایران را از طریق استان واسط به کربلا مرتبط می کند، خبر داد.

به گفته وی، این پروژه در راستای طرح دولت عراق برای فعال سازی صنعت گردشگری دینی در عراق به شمار می رود.

کد خبر 733531

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha