عباس رضایی در گفتگو با خبرنگارمهر در گرگان افزود : فرسودگی و قدیمی بودن شبکه ها و خط توزیع دلیل اصلی این میزان پرت آب را تشکیل می دهد.
وی، سرانه مصرف آب آشامیدنی هر مشترک شهری را طی سال 86، 222 لیتر در ماه اعلام کرد و اظهار داشت: مصرف درصدی از مشترکان بیش از این مقدار تعیین شده است.
وی تصریح کرد: اکنون 98 درصد آب آشامیدنی شهری از سفره های آب زیرزمینی تامین می شود و این تک منبعی بودن از جمله چالش های فرارو است.
به گفته رضایی، رشد بی رویه جمعیت و توسعه شهرها، تاثیر پذیری شدید منابع آب با تغییرات آب و هوایی و خشکسالیهای اخیر و فاصله زیاد منابع تامین آب تا محل مصرف نیز مشکلاترا بیشتر کرده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری گلستان ادامه داد: پراکندگی منابع تامین آب، رشد تقاضاهای آب آشامیدنی و بهداشتی در شهر، کمبود منابع تامین آب و فرسوده بودن بخش قابل توجهی ازتاسیسات هم چالش را دوچندان کرده کرده است.
وی بیان داشت: 4/27 درصد از شبکه های این شرکت معادل 516 کیلومتردرسراسر استان فرسوده و قدیمی است و برای خرید لوله اتصالات و اصلاح هر متر از این شبکه فرسوده به 500 هزار ریال نیاز است.
این مسئول اضافه کرد: در مجموع برای بهسازی و اصلاح شبکه های فرسوده و قدیمی آب و فاضلاب شهری این استان به 258 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی تصریح کرد: امسال 30 کیلومتر از شبکه با اعتبار هشت هزار و 990 میلیون ریال توسعه می یابد و 37 کیلومتردیگر نیز اصلاح می شود.
به گفته رضایی برای اصلاح 37 کیلومتر شبکه فرسوده، 19 هزار و 190 میلیون ریال اعتبار طی سالجاری پش بینی شده است.
یک هزار و 875 کیلومتر شبکه توزیع، 5/293 کیلومتر خطوط انتتقال و 176هزار و 795 مشترک آب و فاضلاب درشهرهای استان وجود دارد.
46 درصد جمعیت بیش از یک میلیون 600 هزار نفری گلستان در 24 شهر سکونت دارند.
نظر شما