پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ مرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۲۳

اردلان با یک پروژه آذربایجانی همکاری می‌کند

اردلان با یک پروژه آذربایجانی همکاری می‌کند

بهمن اردلان این روزها مشغول صداگذاری فیلم سینمایی "جواد خان" محصول کشور جمهوری آذربایجان به کارگردانی روشن المرادی است.

اردلان درباره حضور در این پروژه آذربایجانی به خبرنگار مهر گفت: از سوی مسعود بهنام برای صدابرداری و صداگذاری این فیلم به کارگردان آذربایجانی معرفی شدم و تجربه همکاری با این گروه برایم بسیار جالب توجه بود.

وی درباره داستان "جواد خان" گفت: قصه مربوط به تاریخ ایران است و مقطعی را روایت می‌کند که آذربایجان از ایران جدا می‌شود. جواد خان که از حاکمان گنجه است به مبارزه با روس‌ها برمی‌خیزد و ارتباط داستان فیلم به تاریخ ایران باعث می‌شود انتظار داشته باشیم شرایط نمایش آن در ایران نیز فراهم شود.

اردلان در مورد ویژگی‌های فنی "جواد خان" افزود: تجربه‌ای جدید را در این فیلم پشت سر گذاشتم. در حال حاضر بخش صدا در آذربایجان دوران گذاری که ما سپری کرده‌ایم را می‌گذراند. آنها به سیستم صداگذاری دالبی دسترسی ندارند و از همین رو صداگذاری آن را در ایران به صورت دالبی انجام می‌دهم.

صدابردار سینمای ایران ادامه داد: "جواد خان" را خود بازیگران دوبله کرده‌اند و صداگذاری فیلم دوبله در حالی که مدت‌ها در ایران از آن دور بودیم، برایم جالب توجه است.

اردلان تا چندی پیش به عنوان صدابردار در پروژه سینمایی "پاداش" به کارگردانی کمال تبریزی حضور داشت و صداگذاری آن را هم انجام خواهد داد.

کد خبر 734758

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha