۲۹ مرداد ۱۳۸۷، ۱۶:۱۳

اولین جشنواره سراسری آیه های مظلومیت در سنندج پایان یافت

سنندج - خبرگزاری مهر: اولین جشنواره و نمایشگاه سراسری آیه های مظلومیت با معرفی نفرات برتر در سنندج پایان یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، ظهر امروز با حضور رئیس سازمان جوانان هلال احمر و جمعی از مسئولان ادارات و سازمان های دولتی استان اولین جشنواره و نمایشگاه کشوری آیه های مظلومیت با معرفی نفرات برتر در رشته های مختلف به پایان رسید.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کردستان در مراسم اختتامیه این جشنواره اظهار داشت: اولین جشنواره و نمایشگاه آیه های مظلومیت با موضوعیت بمباران شیمیایی حلبچه و با حضور جوانان عضو جمعیت هلال احمر در سراسر کشور برگزار شد.

سید رحیم محمدی بیان داشت: این جشنواره کشوری در سه رشته نقاشی، طراحی و کاریکاتور و با هدف معرفی کشور ایران به عنوان یکی از قربانیان سلاح های شیمیایی و توجه به عمق فاجبعه بمباران حلبچه برگزار شد.

وی گفت: ایجاد همدلی با همه مظلومان و صدمه دیدگان سلاح های شیمیایی به ویژه بازماندگان حمله شیمیایی به حلبچه از جمله دیگر اهداف برگزاری اولین جشنواره آیه های مظلومیت در سنندج به شمار می رفت.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کردستان خاطرنشان کرد: در این جشنواره 485 اثر در سه رشته نقاشی، طراحی و کاریکاتور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که در پایان بر اساس رای هیئت داوران 19 اثر به عنوان برتر انتخاب و مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

محمدی تصریح کرد: این جشنواره با موضوعات حمایت از زندگی انسانها، عدم تبعیض نسبت به نژاد و ملیت و کمک به افراد در روند تامین حقوق بشر و کرامت انسانی برگزار شد.

در ادامه این مراسم از 19 نفر از برگزیدگان اولین جشنواره آیه های مظلومیت با اهدا تندیس و جایزه نقدی تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم رئیس هلال احمر استان سلیمانیه عراق به همراه هیئتی از کردستان عراق حضور داشتند.

کد خبر 734875

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha