به گزارش خبرنگار مهر، کاپیتان تیم فوتسال کشورمان در دقیقه 18 نیمه نخست دیدار تدارکاتی تیم فوتسال کشورمان برابر اسپانیا که عصر امروز در سالن فوتسال فدراسیون هندبال برگزار شد، وارد زمین مسابقه شد و پس از دو دقیقه بازی برای این تیم در پایان نیمه نخست بصورت رسمی از بازی در تیم ملی فوتسال خداحافظی کرد.
وی پس از پایان نیمه به همراه سایر بازیکنان تیم فوتسال و در میان تشویق علاقمندان به این رشته، دور افتخار زد. در این مراسم مهدی تاج، مهدی محمد نبی و عباس ترابیان حضور داشتند. ضمن اینکه حضور صادق درودگر مسئول پیشین کمیته فوتسال در مراسم خداحافظی حیدریان بسیار جالب توجه بود.
محمدرضا حیدریان بیش از 10 سال با پیراهن تیم فوتسال در مسابقات مختلف بین المللی شرکت کرد که به همراه این تیم 8 عنوان قهرمانی در مسابقات آسیایی کسب کرده است.
همچنین نیمه نخست دیدار تدارکاتی تیم های فوتسال ایران و اسپانیا با تک گل فرناندو نایل که در دقیقه 15 به ثمر رسید، به سود تیم قهرمان فوتسال جهان به پایان رسید.
نظر شما