پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳۰ مرداد ۱۳۸۷، ۱۰:۰۵

سید حسن نصرالله:

با آرامش،منطق و گفتگو تمامی بحرانهای لبنان را حل می کنیم

با آرامش،منطق و گفتگو تمامی بحرانهای لبنان را حل می کنیم

دبیر کل حزب الله لبنان شب گذشته در سخنانی خواستار استفاده از الگوی آرامش در تعامل با امور سیاسی لبنان و روی آوردن به گفتگو برای حل تمامی بحران های موجود در کشور شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، سید حسن نصرالله  تصریح کرد: آرامش در عرصه ملی لبنان یک مصلحت ملی است و تنها مصلحت یک حزب یا گروه خاصی به شمار نمی رود. آرامش در لبنان یک مصلحت ملی عمومی است زیرا در سایه آن می توان گفتگوی ملی واقعی را درباره هر موضوعی چه استراتژی دفاعی یا مسائل مالی، اقتصادی یا اصلاحات سیاسی برگزار کرد.

سید حسن نصرالله در ادامه گفت: آرامش عمومی در کشور به این مسئله کمک می کند که دولت وحدت ملی به دولت کاری و توانمند و لو اینکه به طور نسبی به بررسی برخی بحران ها بپردازد، تبدیل شود. این آرامش همچنین به بازسازی نهادهای نظامی و امنیتی برای برقراری ثبات در کشور کمک خواهد کرد. اما هرج و مرج و بحران به تعطیل شدن گفتگوها و روند کاری دولت و انتقال بحران به عرصه دولت و نیز از بین رفتن نیروهای امنیتی و ملت لبنان منجر خوشد.

دبیر کل حزب الله لبنان با اشاره به سند تفاهم امضا شده میان حزب الله و جریان های سلفی لبنان گفت: زمانی که با یک جریان یا گروه خاصی یادداشت تفاهم یا سندی را امضا می کنیم یا از لحاظ فکری، دیدگاه یا بررسی بحران ها به یکدیگر نزدیک می شویم، در واقع تلاش می کنیم نه تنها به خودمان بلکه به تمامی کشورمان کمک کنیم زیرا این مصلحت کل کشور است. وی در عین حال از اینکه برخی به جای اینکه از فرصت نزدیکی و تفاهم با یکدیگر استفاده کنند؛ بحران و تنش ایجاد می کنند؛ ابراز تعجب و شگفتی کرد.

به گزارش مهر ، سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: ما به جهان ثابت خواهیم کرد هر اندازه که در سطوح فکری، دینی و اعتقادی یا سیاسی با یکدیگر اختلاف داشته باشیم؛ عرصه گسترده ای برای اندیشه، منطق، عقل، گفتگو، پذیرش و تحمل دیگری و آمادگی برای همکاری میان گروه های میهن واحد علی رغم وابستگی های فکری، اعتقادی، طائفه ای و مذهبی شان وجود دارد.

وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: پارلمانی وجود دارد که فعالیت های خویش را از سر گرفته است و در هیچ روزی درهای آن بسته نبوده است. پس از چندین ماه و از طریق انتخابات، ما اکنون در آستانه روند طبیعی دموکراسی قرار داریم تا به حیات سیاسی مان روی آوریم و بحران و تنش را از خیابان ها دور کنیم و درهای (گفتگو) را بر روی هر چیزی بگشاییم زیرا در صورتی که با یکدیگر همکاری نداشته باشیم آنچه که درباره ما در منطقه و دنیا می گذرد؛ بزرگ و خطرناک خواهد بود و لبنان تنها با همکاری (تمامی گروه های خود) خواهد توانست در برابر چالش های فراروی خویش در منطقه و جهان ایستادگی و پایداری کند.

دبیر کل حزب الله لبنان در پایان گفت: نمی خواهم درباره وحدت شعار دهم اما می گویم همکاری نزدیک و هماهنگی و فعالیت مشترک بهترین وسیله ملی و اخلاقی و انسانی است که می توانیم در این روزها از آن برای (پشت سر گذاشتن بحران ها) استفاده کنیم.

کد خبر 735235

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha