پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ شهریور ۱۳۸۷، ۱۴:۴۱

54 درصد روستاهای آمل فاقد آسفالت است

ساری - خبرگزاری مهر : رئیس اداره راه و ترابری آمل گفت: هم اکنون 54 درصد روستاهای شهرستان فاقد هر گونه زیرسازی مناسب و فاقد آسفالت است.

سید محمد نظری در گفتگو با خبرنگار مهر در آمل این میزان را تاسف بار خواند و افزود: کمبود منابع لازم اعتباری و مصالح مورد نیاز و گرانی قیر از اصلی ترین دلایل تاخیر و کندی در آسفالت راه های روستایی در شهرستان آمل است.

به گفته وی برای زیرسازیهای مناسب و آسفالت راه روستایی در آمل در مجموع به بیش از 150 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

رئیس اداره راه و ترابری آمل تصریح کرد: امسال این اداره اعتبار دو و نیم میلیارد تومان را به اداره کل راه و ترابری استان پیشنهاد داده که منتظر تصویب آن هستیم.

نظری تاکید کرد: کمکهای خودیاری روستاییان که قبلا در آسفالت راههای روستایی کمک می کردند حذف شده و فقط با منابع اعتباری راه و ترابری در روستاها زیرسازی و آسفالت می شود.

وی با بیان اینکه شهرستان آمل در مجموع هزار و 74 کیلومتر راه روستایی دارد، اظهار کرد: تاکنون فقط 46 درصد از روستاهای این شهرستان آسفالت شده است.

نظری با اشاره به اینکه 9 طرح روستایی در بخشهای مرکزی و لاریجان آمل هم آماده بهره برداری شده است از اجرای شش طرح در دست اقدام این اداره در این بخشها خبر داد.

وی خاطر نشان کرد: این طرح اکنون حدود 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا پایان امسال بهره برداری می شود.

شهرستان 350 هزار نفری آمل بیش از 350 روستا دارد.

کد خبر 735334

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha