حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس و عضو جامعه روحانیت مبارز در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری دهم درصدد تعریف ساز و کار جدیدی به منظور دست یافتن به وحدت هستند یا خیر اظهار داشت : اصولگرایان هنوز به طور جدی وارد بررسی ساختار انتخابات آینده نشده اند تا عنوان دیگری را به غیر از جبهه متحد اصولگرایان برای آن برگزینند.
وی راهکار اصولگرایان در انتخابات مجلس هشتم تحت عنوان " جبهه متحد اصولگرایان" را موفق ارزیابی کرد و افزود : اصولگرایان می توانند در انتخابات آینده نیز از همین ترکیب برای دستیابی به اتفاق نظر استفاده کنند.
این فعال سیاسی اصولگرا همچنین در پاسخ به سئوالی درباره اجماع در بین اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت : با توجه به شرایط فعلی اصلاح طلبان به نظر می رسد آنان بازهم نتوانند به وحدتی فراگیر دست یابند چرا که حزب اعتمادملی داعیه استقلال از سایر اصلاح طلبان را دارد و مایل نیست با مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی به اتفاق نظر برسد و در عین حال این دوگروه نیز درصددند تا حزب اعتماد ملی را تابع خود کنند.
مصباحی مقدم ادامه داد : اما اگر تحولاتی رخ دهد و اصلاح طلبان احساس کنند که می توانند مردم را به حمایت کلی از خود در انتخابات آتی دعوت کنند شاید در حداقلهایی با یکدیگر به ائتلاف دست یابند.
رئیس کمیسیون ویژه بررسی طرح تحول اقتصادی در ادامه گفتگو با مهر در پاسخ به این سئوال که آیا دولت نهم می تواند در زمان باقیمانده از عمر خود طرح تحول اقتصادی را به نحو احسن اجرا کند و آیا بهتر نبود اجرای این طرح به پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری موکول می شد گفت : چنانچه بلند مدت بیندیشیم موضوع تحولات اقتصادی مطرح شده توسط رئیس جمهور موضوعی نیست که به تعویق گذاشته شود زیرا گذر زمان مشکلات اجرای این طرح را بیشتر می کند.
وی با بیان اینکه آثار مثبت طرح تحول اقتصادی را در بلندمدت می توان مشاهده کرد افزود : دولت دکتر احمدی نژاد با اجرایی کردن این طرح یک ریسک را پذیرفته زیرا ممکن است مردم با تغییرات و تحولات به وجود آمده شاهد آثار کوتاه مدتی باشند که مشکلاتی را برای آنان به دنبال داشته باشد.
مصباحی مقدم خاطرنشان کرد: طبعا این موضوع می تواند در رای و نظر مردم نسبت به دولت نهم در انتخابات ریاست جمهوری دهم تاثیرگذار باشد.
این نماینده مردم تهران همچنین تصریح کرد: تحولات اقتصادی بیش از آنکه بتواند دلخوش کننده باشد اصلاحات اقتصادی را ایجاد می کند که آثار مثبت آن با گذر زمان بیشتر عیان می شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت : بنده معتقد نیستم که دولت نهم باید تا مشخص شدن دولت بعدی صبر می کرد و سپس به اجرای طرح تحول اقتصادی می پرداخت زیرا تغییرات و تحولاتی از قبیل انتخابات در کشور ما بسیار است و هر دوره انتخابات می تواند بهانه ای برای به تاخیر انداختن این طرح مهم باشد. شاید همین مسئله باعث اجرا نشدن این طرح در دولتهای گذشته شد در حالیکه اگر طرح تحول اقتصادی زودتر اجرا می شد شاید امروز آثار زیانبار آن را نظام اقتصادی ما به دوش نمی کشید.
نظر شما