پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ مرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۰۴

وزیر علوم تاکید کرد:

لزوم پیاده سازی منشور اخلاقی در دانشگاهها

لزوم پیاده سازی منشور اخلاقی در دانشگاهها

وزیر علوم با تاکید بر توجه دانشگاهها به تمدن سازی گفت: یکی از اقداماتی که می توان صورت داد توجه به ظاهر دانشگاه و بحث منشور اخلاقی است که معاونان دانشجویی و فرهنگی متولی آن هستند و با کمک نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها قابل اجراست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی زاهدی امروز در گردهمایی معاونان دانشجویی  و فرهنگی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور با بیان این مطلب افزود: رسالت اصلی معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشگاهها پیگیری و تحقق شعار تعامل مسئولان و مشارکت دانشجویان است.

وی افزود: جریان سازی های مختلف فرهنگی، علمی، تخصصی، فناوری و حتی سیاسی در دانشگاهها باید به خوبی انجام شود.

وزیر علوم، معاونان دانشگاهها را به روحیه جوانی و شور و نشاط ترغیب کرد و گفت: معاونان دانشجویی و فرهنگی نباید در قالب پروتکل های خاص اداری رفتار کنند چرا که این باعث جدا شدن از بحث تعامل و مشارکت در دانشگاه می شود. وقتی معاون دانشجویی بتواند با ارتباطات خوب به تعامل و مشارکت دانشجویان دامن بزند دانشگاه بدون دردسر و دغدغه شاهد فضای پر نشاط دانشجویی خواهد بود و هر جایی که این تعامل وجود نداشته باشد دانشجو دچار گرفتاری و بحران می شود.

تاکید بر برگزاری جشنهای با شکوه در سالگرد پیروزی انقلاب

زاهدی با اشاره به سی امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی یادآور شد: دانشگاهها به کمک دانشجویان برای برگزاری جشن های سی امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اقدام کنند و کلیه تشکل های درون دانشگاه اعم از سیاسی، مذهبی ، فرهنگی و علمی را بسیج کنند، یعنی برنامه هایی که به مناسبت سی امین سالگرد در دانشگاهها برگزار می شود در ابعاد مختلف علمی و هنری و عقیدتی باشد که شور و نشاط لازم را در دانشگاهها ایجاد کند.

وی با تاکید بر حضور معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشگاهها در جمع های دانشجویی اعم از دانشجویان خوابگاهی و یا سلف سرویس های دانشجویی تاکید کرد: به خصوص دختران و دانشجویانی که عاطفی هستند نیاز دارند که احساس کنند یک پدر یا یک عضو خانواده شان با آنها است و آن شما هستید بنابراین به خوابگاه ها بروید و حرف های آنها را گوش دهید و حتی در اتاق دانشجویان خوابگاهی شامتان را صرف کنید که این می تواند در تحقق شعار تعامل مسئولان و مشارکت دانشجویان موثر باشد.

ارشاد بر تنبهیات در مسئله رعایت حجاب در دانشگاهها ارجح است

زاهدی با یادآوری توجه به ارشادات لازم در راستای پوشش و حجاب دانشجویان تاکید کرد: ارشادات لازم را جهت پوشش و حجاب دانشجویان انجام دهید ولی لازم نیست این کار با چوب و زور انجام شود.

وی با تاکید بر تشکیل حداقل یک جلسه هفتگی برای شورای فرهنگی در دانشگاهها گفت: شورای فرهنگی دانشگاهها باید بسیار فعال باشد و معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشگاهها باید هر چه فعال تر بودن این شورا را از رئیس دانشگاه و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مطالبه کنند.

وزیر علوم از انجام مکاتبه ای با روسای دانشگاهها در خصوص برگزاری منظم جلسات شورای فرهنگی دانشگاهها خبر داد و گفت: نیازی نیست که فقط مسئولان دانشگاهها در شورای فرهنگی ایده پردازی کنند بلکه ایده های دانشجویان را جمع آوری کنید و در این صورت است که می توان به طور عملی مشارکت دانشجویی را جلب کرد. 

کد خبر 735610

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha